Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

RAMAZAN YILDIRIM SEN HAKEMLİĞİ BIRAK

Şimdi değerli takipçilerimiz,kısaca şu internet haberciliği konusunda kendimizi kısaca anlatalım.Ki aslında kim olduğumuzu,nasıl çalıştığımızı,özellikle spor camiasında çok büyük kesim biliyor.

Yakaşık üç yıldır,Tavşanlı Haberci WEB sitesinde,özellikle spor ağırlıklı,yazılar yazıyor,haberler yapıyor,röportajlar gerçekleştiriyoruz.Üzerimizde taşıdığımız kimlik,sitemiz yazılı basında gazete olarak çıkarken bize vermiş olduğu kimlik.Ancak bu kimlik,özellikle Kütahya amatör sporunun içinde olan,bazı üst kesimleri tatmin etmiyor.Vay efendim,akreditasyonlu kartın olması lazım.Eeee yok ne yapalım,yani sizlerin,hah bu kartlı dediğiniz arkadaşlar,özellikle Tavşanlı amatör sporunda katkı mı sağlıyorlar,yoo hiç mütevazi olamayacağım,bizim yaptığımızı yapan pek yok.Bunu tanıdığım sevdiğim saydığım arkadaşlarımı kırmak için söylemiyorum,kendimi ifade edebilmek adına yazıyorum.

Çarşamba günü,T.Linyitsporun antrenmanını izledik.Sonrasında,u 19 maçı var,T.Linyitspor ile Demirbilekspor arasında.Sahanın içinde kaldık,başlangıç resimlerini falan aldık.Zaten bizde,karakovadaki maçlarda,saha içinde kalmayı sevmeyiz pek.Sigara içiyoruz,saha içinde olmuyor ve tribün muhabbetleri hoşumuza gidiyor.Am o gün,tribünde kimse yok,üç beş alt yapı futbolcusundan başka.Demirbilekspor kulübesinde de yedek oyuncu yok.Hava soğuk,tribünler rüzgar alıyor.Saha komiserini,tanıyoruz,ben şu kulübede izleyeyim maçı dedim.Tamam Ali abi sıkıntı yok diye yanıtladı.Geçip kulübeye oturduk,sadece Demirbilekspor yöneticisi Fazlı bey var.Beş dakika sonra saha komiseri geldi(tanışırız,kendisiyle sıkıntı yok,adını onun için yazmıyorum.)Abi hakem sıkıntı oluyor dışarı çıksın diyor,kusura bakma dedi.İkiletmedik,çıktık hemen de,şaşırdık,bozulduk,sinirlendik.Maçı izlemekten vaz geçip ayrıldık karakovadan.

Gerçekten sinirli olduğumuz için ayrıntılı yazmadık.Ama kısaca gazetemizin sosyal medya hesabında şunlara benzer şeyler yazdık.Ramazan Yıldırım,ben amatör futbolun peşinde gönüllü olarak koşuyorum,sen para peşinde koşuyorsun.Para peşinde koşmasan,senden kıdemsiz hakemin,yardımcılığını yapmazsın.Para kazanmayacak olsan,bu soğuk havada,mabadını kaldırıp,karakovaya gelmezsin.Aslında orada görevini tam anlamıyla da yapmadın,sende biliyorsun bende biliyorum.İşte bu yazdıklarımızın tamamen arkasındayız.

Çarşamba ile ilgili şunları da yazayım.Hakemin adını bilmiyorduk,aslında uzun zamandır tanıdığımız,hakem gözlemcisi Naci Uzuncan’ı aradık ve hakemin adını sorduk.Konuşurken sinirliydik biraz,Uzuncan’da ben hakemin adını veremem dedi.Neden veremiyorsun sevgili Naci Uzuncan?Ulusal basında bütün hakemlerin adı boy boy yazılır.Bizimkilerin adını kimden,neden ne için saklamak gerektiğini duyuyorsunuz.Belki ayıp ettik,sinirle kapattık telefonu.

27 eylül demirbilek

Hakemin adını öğreneceğiz elbette çare yok.İL hakem birliği Tavşanlı temsilcisi İsmail Eren beyi aradık.Neden onu aramayı tercih ettik,karakovada olduğunu öğrenmiştik onun için.Adam telefonu açmadı iyi mi?Hadi açmadın telefonu,sonrasında bir dön,o da yok.Anlayacağınız İsmail Eren de burnundan kıl aldırmıyor.İl hakemlerinin üst düzeyinde olan birisinin daha olgun daha medeni davranması lazım.Yahu İsmail Eren,sen beni tanımazsan ben seni hiç tanımam.

27 eylül linyit

Gelelim ertesi güne yani Perşembe gününe.Ramazan bey sosyal medyadaki paylaşımımıza bozuldu ya.Gidip emniyet müdürlüğüne şikayetçi olmuş.Emniyetten çağrılınca,sandım ki,sosyal medya paylaşımımdan dolayıdır şikayeti.Yo taa Gençlergücü,BOZBELENSPOR maçından sonra yazdığım”kırmızı pazar,dakika bir gol bir”yazımdan dolayı şikayet etmiş.Hey Allahım yarabbim dedim,birader yazının bir yerinde adın geçmiyor,hakemler hakkında,küçük düşürücü,hakaret edici tek kelime yok,bu nereden çıktı demiştim.Yazımı kontrol ettim meğer o maçında yan hakemiymiş.Neden böyle bir şeye başvurdu,çünkü Çarşamba günü işin temelinde haksız bunu biliyor.Dur demiş kendi kendine,zaten Gençlergücü ile mahkemeliğim,şu Ali’yide şikayet edip işin içine katayım,belki yırtarım.

27 eylül ramazan gençlergücü

Ve Ramazan efendi,aslında ben neden o gün sahanın içinde kaldım biliyor musun?Maçın hakemi çağırmıştı,özellikle davet etmişti,ondan kalmıştım.Ramazan efendi,biz Allah’a şükür bugüne kadar,hiç kimseye iftira atmadık,hakaret etmedik,işkembeden sallamadık.Bugünden sonrada öyle olacak buna inan.

Ama sen bu hakemliği bırak.Bu işler öyle düdük çalmakla,bayrak sallamakla bitmiyor.

27 eylül ifade

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.