Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

RAMAZAN YALÇIN VE SEBAHATTİN ERDİNÇ

Bozbelenlilrspor futbolcuları,takım kaptanı Ramazan Yalçın ve Sebahattin Erdinç’e maç hakkında düşüncelerini sorduk.Sevgili Erdinç’ede elbetteki gerginliğin neden dedik.Açık yüreklilikle koNuştu onlarda.

31 mart ramazan ylcn

RAMAZAN YALÇIN:Merhaba ali amca öncelikle amatör maçlara verdiğin önem için teşekkür ederim
Maça gelecek olursa çok ciddi bir rakiple karşılaştık bizim maça kadar nağmalup gelmiş ligin lideri olan bir takımdan bahsediyoruz nitekim maça bunun bilincinde hazırlandık önce rakibe saygı duyup sonra inanarak sahaya çıkarsan başarı kaçınılmaz oluyo biz bu maça çok iyi hazırlandık maçın ilk 45 dakikalık bölümünde topu yere indirerek rakibin üstüne gitmeye çalıştık ve istediğimizi başardık öne geçtik golden sonra 2 tane daha net pozisyondan yararlanamadık ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. İkinci yarıda rakibin üstümüze geleceğini biliyorduk ve amacımız bir an önce ikinci golü bulmaktı nitekim ikinci yarının başında golü bulduk biraz daha rahatladık herşey istediğimiz gibi giderken ceza sahamızdaki karambolde çift vuruş vermesi gerekirken yan hakemin uyarmasıyla anlam veremediğimiz bi şekilde penaltı verildi bu gol gençlergücü takımına direnç versede biz mücadelemizi hiç bırakmadık maçın son dakikasına kadar istediğimizi yapmayı başardık.

Buradan söylemek istediğim bişey var BOZBELEN SPOR benim nazarımda bu ligin en iyi takımıdır şanssızlıkların ardı arkası kesilmedi ve bu zor duruma düşmemize sebep oldu şimdi ki hedefimiz playoff turuna kalıp ordanda nasip olursa 1. Amatöre yükselmektir ve inanıyorum ki bu takımın yeri 2. Amatör değildir ve layık olduğu yere çıkaracağız.
BİZ İNANIYORUZ VE İNANANLAR ASLA KAYBETMEZ

31 mart ramazan sebo

SEBAHATTİN ERDİNÇ:Ali amcam öncelikle senden Tavşanlı futboluna verdiğin destek için çok teşekkür ediyorum. Bugünki maç bizim için çok önem arz ediyordu. Maça da kendi kalitemizin altında başladık ama bulduğumuz golle birlikte kendi kimliğimize bürünerek takım olarak kalitemizi sahaya yansıttık ve maçı kazanmasını bildik bu yüzden tüm takım arkadaşlarım ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Maçın stresi yüksek olduğu için rakip takımda sevdiğim abi dediğim insanlarla biraz tatsız şeyler yaşadık özellikle Hasan abimle yaşadığım olay için üzgünüm biraz saygı çerçevesini aşmış olabilirim bu yüzden senin nazarında kendisinden özür diliyorum ve Gençlergücü takımını mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.

31 MART SEBO HAKEM

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.