Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

RAMAZAN GÜNDÜZ GÖBEL GENÇLİKSPOR

ALİ MERMER:Ramazan merhaba şimdiye kadar pek fazla sohbet etmedik.Öncelikle kendini tanıtsan bana ve okurlarımıza.Futbola nasıl başladın hangi takımlarda oynadın vs vs.

RAMAZAN GÜNDÜZ:Futbola beni başlatan Arslanbey ilkokul beden eğitimi öğretmenim Tonguç Gedik’di. Arkasından Üçeylül sporda altın jenerasyon diye hatırlanan Emre Akdağ’larla beraber devam ettik. 2010 senesinde Bursasporun seçmelerini kazandım.Fakat ailevi sebeplerden dolayı Tavsanlı’ya dönmek durumunda kaldım.

ALİ MERMER:Peki futbolunun şekillenmesinde en çok etkisi olan teknik adam veya adamlar diye sorsam?

RAMAZAN GÜNDÜZ:Kadir Çattık beni güçlü bir forvet haline getiren hocadır. İmam Ahmet dÖneminde Linyit akademiye transfer  oldum.Akedemi maclarının baslamasına iki hafta kala trafik kazası geçirdim 4-5 sene uzak kaldım futboldan.Amatör futbolumuzun tanınan teknik adamlarından Oktay Doğu ve Mehmet Kale hocam da üzerimde emeği olan teknik adamlardır.Ve Yasir abiyi de eklemeden geçemeyeceğim doğrusu.

ALİ MERMER:Göbel Gençlikspor son maç rahat kazandı sanırım ilk kez ilk on birde yer almadın.Maç önü de konuştuk taktik gereğiymiş hocam öyle diyor dedin.Nasıldı maç senin gözünden?

RAMAZAN GÜNDÜZ:Tavsanlı’ya üniversite okumak için dönünce tekrar başladık. Hanımçeşmeyle ilk senesinde Hanımçeşmeyi şampiyon yaptıktan sonra Bağlıkta arkasından Göbel gençlikspor. İki senedir Göbel’deyim.

Göbel Gençliksporun bu sene ki kadrosunun hepsi çok kaliteli yetenekli oyuncular. Baldan, süperden topçularla dolu. Benim yedeğim olarak tabir edilen Serdarı’n Derbent maçında hat trick yapması bunun en açık göstergesi. Biz Göbel Gençlik olarak 22-23 kişilik kadromuzun hepsi 11 in hakkını vererek oynayabilecek kalitede Ercan hocam bu kalitede ki oyuncu kadrosunu en iyi en iyi şekilde kullanıyor.

Bu sene Göbel’in değil 2.amatorde 1. Amatördeki takımları dahi alsalar namağlup şampiyon olabileceğini düşünüyorum. Hangi maç olursa olsun konsantre olduk mu kazanmasını biliyoruz. En yakın rakibimize 5 attık rahat ve seyir zevki yüksek bir maç oldu bizim için .Tamamen şampiyonluk havasına bürünmüşken maçların ertelenmesi bizi biraz üzdü. Bu durum tüm futbol severler tarafından üzüntüyle karşılanan bir durum umarım bir an önce ligimiz başlar ve kupamızı alırız.

ALİ MERMER:Kaldı beş maçınız biri bay geçecek.Sabri Kurt’ada sorduğumu sana da sorayım.Bitti bu iş Göbel Gençlik 1. amatörde diyebilir miyiz?

RAMAZAN GÜNDÜZ:Takımımız mükemmel yeteneklerden oluşan bir ekip. Bende bu kalitede takımın forveti olarak kendimi sürekli hazır tutma çabasında oluyorum. Bu sıkıntılı dönemi geçirip maçlar tekrar başladığındanda Göbel Gençlikspor yönetimin ve teknik ekibin bize verdiği emekleri boşa çıkarmamak için kaldığımız yerden gollere ve galibiyetlere devam etmek tek temennim.Allahın izniyle tek rakibimiz Corona Ali amcam Göbel Gençlikspor namağlup şampiyon olacaktır.

ALİ MERMER:Ramazan sana kısaca RG diyorlar.Adının soy adının baş harfleri ne zamandan beri böyle kim taktı bu lakabı?

RAMAZAN GÜNDÜZ:Ben 9.sınıftayken elektrikli bisikletimin önünde yazardı RG. Mahalleden abiler arkadaşlar Rg geldi Rg gitti derken kaldı adımız. RG diye 13-15 yıldır  derler. Çok gol attık mı Rgol e de dönüyor bazen lakabımız.

ALİ MERMER:Peki golçü benden bu kadar teşekkür ederim.Kalan maçlarda sana ve takımına başarılar.Eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.

RAMAZAN GÜNDÜZ:Ben teşekkür ederim Ali amcam Allah bu günleri en az kayıpla geçirmemizi nasip etsin. Beni seven sayan herkese sevgiler selamlar. Allah’a emanet olun maçlar başladığında görüşmek üzere.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.