Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

POLAT ÇETİN HEM TEŞEKKÜR EDİYOR HEM DESTEĞE DEVAM DİYOR

ALİ MERMER:Hocam merhaba,ikinci yarının başına dönerek başlayalım.Halide Edip Adıvar maçı,beklenmeyen sonuç beraberlik,neler söylersiniz?
POLAT ÇETİN:Evet,ilk yarının ilk maçında,tabi ki beklemediğimiz bir puan kaybıyla başladık.Her zaman söylendiği gibi ilk maçlar hep zorludur.Lige girişi motivasyon açısından sağlamak zor olabiliyor.HHalide Edip maçı da bu türden bir maçtı.Kendi sahamızda 3-1 öndeyken,son on dakikada yediğimiz iki golle 3-3 berabere kalarak,iki puan kaybettik.Tabi ki çok üzüldük ama lig uzun bir maraton.Zaman zaman böyle talihsiz ve beklemediğimiz puan kayıpları olabiliyor.Her şeye rağmen bu maçın ardından gerekli dersleri çıkararak,diğer maçlarda hata yapmadık.Bu anlamda oyuncularımı kutluyorum.O maçtaki puan kaybına takılı kalmayıp,çabuk toparladılar.Bundan dolayı her türlü övgüyü hak ediyorlar.

ALİ MERMER:Ve sonrasında gene dört maçlık müthiş bir çıkış.Liderle bir maç eksiği ile puan puanasınız,bu periyot için neler düşünürsünüz?
POLAT ÇETİN:Evet söylediğimiz gibi,Halide Edip maçının ardından hızlı bir toprlanma süreci yaşadık.Bu tesadüf değil,herkesin emeği var.Başta futbolcularımız,özverili çalışmaları ve konsantrasyonu olmak üzere.Yönetim ve taraftarımızın moral destekleriyle, oynadığımız diğer dört maçı kazanarak güzel bir galibiyet serisi yaşadık.Bunlardan bir tanesi de ligin güçlü ekiplerinden ve şu anda direk rakibimiz görünen Nazillispor galibiyetiydi.Dediğiniz gibi şu an ligin zirvesindeyiz.Bu da sorumluluğu ve zorluğu daha da arttırıyor.Amacamia olarak bunun üzerinden kalkabilecek güçte ve bilinçdeyiz.Bulunduğumuz yere gelmemiz tesadüf değil.Altında müthiş bir emek,destek ve kenetlenme var.İnşallah sonu da güzel olacaktır.
ALİ MERMER:Önümüzdeki ilk maç Darıca Gençlerbirliği ile. Rakip ligin en çok berabere kalan üç takımından biri.Ve yediği 19 golle grubun en az gol yiyen üç takımından biri.Nasıl olur maç?
POLAT ÇETİN:Evet  önümüzde zorlu bir Darıca maçı var.Darıca Gençlerbirliği ligin iyi takımlarından zaten bulunduğu konum ve aldığı sonuçlar bunun göstergesi.Zor gol yiyen,iyi mücadele eden ve tempolu oynayan bir ekip.Maç oldukça zorlu geçecektir.Bizimde gücümüz ve ligdeki konumumuz belli.Tüm rakiplerimize saygı duymakla birlikte oynayacağımız her maça kazanmak için çıkıyoruz,bu maçta öyle olacak.İyi mücadele edip bulunduğumuz yeri korumak istiyoruz.İnşallah maç sonunda da Darıcadan istediğimizi alarak,iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz.Hedefimiz belli,bu hedef doğrultusunda oyuncularımız gerekeni yapacaktır.

ALİ MERMER:Sayın hocam teşekkür ederim ve tabi ilave etmek istediğiniz her konuyu dinlerim.Başarılar önümüzdeki her maç için.
POLAT ÇETİN:Son olarak tüm Kütahya halkından ve taraftarlarımızdan desteklerini ve dualarını esirgememelerini diliyorum.Bu güne kadar göstermiş oldukları ilgi ve destekden dolayı çok teşekkür ediyoruz.Senin de bizi yakından takip etmen ve basın yoluyla bize verdiğin destekden dolayı çok mutluyuz.Yazılarını ilgiyle takip ediyoruz.Kütahya futboluna katkıların ve emeklerinden dolayı tekrar teşekkürler.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.