Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

PLAY OUT HİKAYESİ ŞİMDİDEN UYARALIM

Bilindiği gibi BAL 10.grupta oynayan takımlarımızın durumları,ligin bitimine bir hafta kala net olarak belirlendi.Ligi ikinci sırada tamamlayan Kütahyaspor gelecek yılda Bal da.Moymulspor ve Dulupınar Üniversitesispor süper amatör lige düştüler.

Lig bitimine bir maç kala ligde 7.sırayı alan Tavşanlı Linyitspor ise BAL da tutunabilmek adına play-out maçı oynayacak.Rakip de belli süper amatör ligi 2. sırada bitiren Kütahya Seramikspor.

Play-out maçı 14.Nisan 2o18 günü saat 15. 00 da Kütahya Dumlupınar stadında oynanacak.Futbol Federasyonunun BAL statüsü böyleymiş.Bu maçlar il merkezinde oynanması gereken maçlarmış.Olabilir buraya kadar sıkıntı yok diyelim.

3 nisan şahin fırat

Sıkıntı şurda,bilindiği gibi Tavşanlı Linyitspor ile Kütahyaspor taraftarları arasındaki gerginlik,diğer takımlara da yansıdı.Bu nedenle maçlara il ve ilçede misafir takım seyircisi alınmadı.

Kütahya ASKF bu konuda yani T.Linyit taraftarının stada alınıp alınmamasında,yetkinin il spor güvenlik konseyinde olduğu görüşünde.Peki il spor güvenlik konseyi sezon içinde takındığı tutumu sürdürürse ne olacak?Maç Dumlupınar stadında olduğuna göre,Tavşanlı Linyitspor misafir ekip mi sayılacak ve taraftarı stada alınmayacak mı?

Konu muğlak bir konu olduğu ve bizlerin sütten ağzı yandığı için,yoğurdu üfleyerek yeme durumumuz var.Önümüzde yeterli süre var diye savsaklanmamalı ve bu taraftar konusu bir an önce netliğe kavuşturulmalıdır.Biz şimdiden bütün yetkilileri uyarmış olalım.

Tavşanlı Linyitspor taraftarının olası bir Dumlupınar stadına alınmaması kararı kabul edilebilir değildir.Konu hassastır,üzerinde ciddiyetle durulmalıdır.Ve aslında BAL takımı TAVŞANLI LİNYİTSPOR olduğuna göre maç ADA STADINDA oynanmalıdır.

3 nisan ömer

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.