Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

PERŞEMBE

3 Mart ilk torunumuz Deniz Berk’in doğum günüydü.Evde ufak tefek tamirat işleri vardı gidememiştik yanına sadece telefonla konuşmuştuk.Perşembe esas olarak onu görmek için çıktık dışarı.Yüz yüze doğum günün kutlu olsun aslan parçası,sağlıkla nice uzun güzel yıllar gör inşallah dedik.Küçük de olsa üzerimize düşeni de yaptık elbette.
Öncesinde reklam powere uğramıştık.Bizim web sitesinin eli ayağı gözü kulağıdır Kadir AKKAŞ.İki arkadaşı da vardı büroda çok oyalanmadık,çayımızı içip eyvallah dedik.Her çıktığımızda zaten yolumuzun üstünde olan CHP ilçe merkezine de uğrarız öyle de yaptık.Giriş kapısında yazı var,pandemi nedeniyle lütfen on dakikadan fazla kalmayınız diye.Doğru uygulama tabi aslında.Yönetici arkadaşlardan Mehmet Ali Kazak ve Mehmet Çınar var.Laflarken sevgili Güney Erdem aradı,kulüpteyim diye.Bir kaç gün önce ben kendisini arayıp konuşalım biraz demiştim.Yarım saate yanındayım hocam dedim.Mehmet Ali Kazak ateş almaya mı geldin deyince,kapıya yazmışsınız on dakika deyip alttan almadık.

Erdem Gençlikspor kulübünde kapının önündeydi Güney hocam.Sağ olsun her zaman güler yüzle karşılar bizi.Daha sohbetin başında abi otur şu masaya resmini çekeceğim deyince.Olmaz dedik tabi de ısrarcı olup üsteleyince tamam dedik.Bir an Erdem Gençlikspor kulüp başkanı sandım kendimi. Güüney hoca ile amatör futbolumuz,alt yapı vs vs keyifli bir sohbete daldık.İnşallah röportaja da dönüştüreceğiz.Mustafa Münir Türkmen geldi hocasının yanına.Tavşanlı Linyitspor alt yapısında oynarken hocalığını yapmıştı Mustafa Münir’in.Geçtiğimiz sezonda Akıncılarspor formasını giyiyordu Mustafa Münir.Bu sezon için henüz bir takımla anlaşması yok dahada,DPÜ de okuduğuna göre büyük olasılıkla orada yer bulur kendine.Güney Erdem hocaya sıcak ilgisi içöin teşekkür edip ayrıldık Mustafa Münir ile beraber.

Sonrasında ayaklarımız Yeşil Bursa çay evine sürükledi bizi.Malum bir iki gündür açıklar kısıtlı imkanlarla.Ramazan yok salgın döneminde geçici de olsa bir iş bulmuş orada çalışıyor.Böyle olunca çay ocağını açmak da eşine kalıyor tabi.Çok da müşteri yok açıkcası,sadece kapının önünde iki kişi var çay içiyorlar.Sonrasında iki kişi daha geldi,konuşmalarından anladığım birisi simitçilik yapıyor.Hayat pahalılığından yana yakıla şikayet ediyorlar.Dayanamadık çaresi var diye laf attık.Anında çark ettiler bunlar giderse kim gelecek diye.Mevzuyu çaktık uzatmadık çıktık.

Yola düştük Ziraat Bankasının kapısını bir kaç edip geçtik.Sigara içmek niyetimiz,maskeyi indirdik,elimizi sigaraya atmaya fırsat olmadı.İki özel güvenlikçiden biri seslendi,amca maskeyi kaldırsana diye.İkiletmedik tabi emir demiri keser derler.Sonrasında birden,amca senin yaşın kaç ne geziyorsun sorusuyla muhatap olduk.Neyse cebimizde izin belgemiz var,izinliyim ben deyince inanmadı gibi pek.Neyse eli,mizdeki belgeyi verdiğimizde dikkatlice inceledi de,iyi tamam deyip ayrıldı yanımızdan.Belgeyi incelerken fotoğramızı çekmeyi de ihmal etmediler.Meşhur olcam iyice be diye güldüm kendi kendime.
Velhasılı keyifli bir gün oldu bizim için.Ama şunu söylemek isterim biz kurallara elimizden geldiğince uyuyoruz.İlk doz aşımızı da olduk ikincisi 17 Martta olacak

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.