Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

PAZARIN MAÇLARI NEREYE VURUP KIRIP PARÇALAYALIM

Geçtiğimiz Pazar günü tam anlamıyla2,5 maç izledik süper amatör kümede.Buçuk olan maç,Demirbileksporun maçı,ikinci yarısına yetiştiğimiz için bu ifadeyi kullandık.Kimseler çıkıp öküz altında buzağı aramasın.Kısa da olsa sırayla başlayalım,belki zülfü yare dokunacağız gene de,çare yok,köyün delisi biziz bir anlamda.

5 kasım demirbilek

 

DEMİRBİLEKSPOR  KÜTAHYA GENÇ SHÇEK  3 3

Aslında biz hafta başı tahminlerimizde,bu maçı Demirbileksporun kazanacağını düşünüyorduk.Ama futbol sahada,oynanan oyundan sonra kazanılıyor.Dediğimiz gibi ilk yarıyı hiç izleyemedik,1-1 beraberlikle sonuçlanmış.

İkinci yarısı da dengeli geçti maçın,karşılıklı goller vardı.Demirbilekspor bir ara 3-2 geriye düştüğü maçta son dakikalarda attığı golle eşitliği sağlayabildi.Aldfığı bir puanlada altıncı sıradaki yerini korudu.Hacıkebirsporun yenilgisiylede bir puan fark da atmış oldu,yedinci sıradaki rakibine.

Aslında saha içindeki maç da çok kötü değil,taraflar futbolun içerisinde kaldılar.Futbolcular arasındaki ufak tefek sürtüşmeler olağan kabul edilebilecek boyut da.Anlayamadığımız şudur,Demirbilekspor taraftarı,maç 3-3 lük skora gelince,kısa süreli de olsa “vur,kır,parçala,bu maçı kazan ” sloganları atmaya başladı.Türk futbolunda,yurdumun genelinde atılır bu slogan da,ne gerek var kardeşim.Kime vuracaksın,kimi kıracaksın kimi parçalayacak sın?

5 kasım gürağaç

GÜRAĞAÇSPOR  HACIKEBİRSPOR      6-2

Günün ikinci maçı,iyi maç olacak diye düşünüyorduk,öyle de oldu.Gürağaçspor,ilk 22 dakika da kopardı maçı.Bu kadar kısa süre içerisinde 5-0 lık skor yakalamak,futbolda sık rastlanan bir olay değil.İkinci yarı da,skorun getirdiği rehavetle oynadı,Gürağaçspor.Bu rehavet oyun disiplininden kopmayan Hacıkebirsporun iki gol atması sonucunu getirdi.90 da attıkları golle de maçı 6-2 kazandılar.

5 kasım hacıkebir kel oyuncu

Maçta Gürağaçsporun rahat kazanacağı belli olunca,tam tabiriyle,göbeklerini kaşıya kaşıya maç izledi Gürağaçspor taraftarı da.Çekirdek çitleye çitleye maçı bitirdiler,zaten öyle çok kalabalık taraftar da yoktu.Maç öncesi,Hacıkebirspor teknik direktörü Tuncay Keskin’e hem hoş geldin dedik,hem kısa sreli sohbet ettik.Kadrosunun eksikliğinden bahsetti,bakalım sahada elimizden geleni yapacağız dedi.Sonuç farklı olunca,olumsuz anlamda haklı çıktı dede Tuncay hocam.

Sahada centilmence futbol vardı.Gürağaçspor ve Hacıkebirspor futbolcularını kutluyoruz.Teknik adamlar Ercan Kuru ve Tuncay Keskin’i de tebrik ediyoruz.Takımlarını oyunu çirkinleştirmeden,futbol oynamaya yönlendirdikleri için.

5 kasım akıncılar

AKINCILARSPOR  MOYMULSPOR 2-2

Süper amatör ligde,haftanın merakla beklenen maçıydı,ilimiz spor camiasında da bu maç.Ligin birinci ve ikincisinin karşılaşması,sonuç merakla bekleniyor ve tribünler tıklım tıklım.Ağırlıklı olarak Moymulspor taraftarı çoğunlukta.

Açıkcası bu müsabakanın daha üst seviyede geçeceğini bekliyorduk,pek öyle olmadı.90 dakika boyunca,Moymulsporun daha etkili olduğunu söylemek de yanlış olmaz.Maçın hemen başlarında sayılmayan gollerini ve son dakikalarda direkten dönen toplarını da kısmetsizliklerine verelim.Bu sonuçla iki takım ilk kez berabere kaldı.Ve sonuç T.Gençlikspora yaradı,bu hafta hükmen kazandıkları maç sonrası,20 puanla liderlik koltuğuna oturdular.

5 kasım bekir ikbal

Moymulspor taraftarı,BAL da yaşadığı deneyimlerden ders almamış.Yahu arkadaşlar,bir üst ligde seyircisiz maçta,takımınızın ceza aldığını unutmuş gibisiniz.Rakibiniz kim,Tavşanlı’nın güzide bir diğer takımı Akıncılarspor.Özellikleri ne,bu ligde en çok yerli futbolcu oynatan takım.Siz ne yapıyorsunuz,paso küfür ediyorsunuz.Şu i.nelere koy diye bağırdınız,Murat’ın p.çleri diye bağırdınız.Çimlere basma Murat diye bağırıp devam ettirdiniz.
Arada tek tük galiz küfür eden de vardı da bereket,onlara müdahale edilip aşırıya kaçılmasına engel olundu.

5 kasım aykut ikbal
Bir ara da,sahaya ineriz ananızı severiz diye bayağı bir salladınız.Bir ara Moymulspor,adamın g.tünü s.ker diye bağırdınız.Bu kadar yakışıksız olmaz ya ayıp denen bir şey var.Rakip futbolcuları da çoğunu belki tanıyorsunuz.Yarın çarşıda pazarda,yüzünüz kızarmadan bakabilecek misiniz yüzlerine?

Halbu ki maçtan önce,Tuna İşleyen Ekspres gazetesi çok güzel iş yapmış.Başkanınızla,teknik sorumlunuzla,harika röportajlar gerçekleştirmiş.Onlar,sporun ruhuna uygun davranmışlar,dostluktan,barıştan,kardeşlikten bahsedip,hak eden kazansın demişler.Demek onların açıklamalarından haberiniz yokmuş.

Başka bir konuyu da kısaca dile getirelim.Biliyorsunuz,tribünlerde de konuştuk bu konuyu sizlerle.Tribünlerdeki koltukları koruyalım beyler.Bizler daha sağ duyulular oturuyoruz o koltuklara.Siz ne yapıyorsunuz,ayaklarınızla çıkıyorsunuz,yetmiyor zıplıyorsunuz koltukların üstünde.Şöyle düşünün,milli servetdir o koltuklar,hepimiz korumak zorundayız,işin özünde.

Dediğim gibi maç saha içerisinde centilmence geçti.Akıncılarsporlu ve Moymulsporlu futbolcuları kutluyoruz.Tabi teknik adamlar,Murat Göçmen ve İlker Özüsoylu’yuda tebrik ediyoruz.

5 kasım yusuf moymul

Dün kalp krizi geçirerek hastahaneye kaldırılan,Moymulspor hizmetlilerinden Yusuf Kayacık’ın durumunun iyiye gittiğini öğrendik.Dileğimiz,Yusuf Kayacık’ın en kısa sürede eski sağlığına kavuşmasıdır.

T.Gençlikspor teknik sorumlusu Yılmaz Yaman’la devre arasında kısaca konuştuk.Maçın sonucu ile pek ilgilenmiyor,önemli olan benim takımımın ne yaptığıdır ve ne yapacağıdır dedi.Farkında olmadığın bir şeyi de sana hatırlatayım,maç berabere biterse lider biziz ve yenilgisi olmayan tek takımız diye ilave etti.Maç sonucu Yılmaz Yaman hocayı haklı çıkardı.

5 kasım ben yılmaz yaman

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.