Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

PAZAR 2. AMATÖRDEN AKLIMIZDA KALANLAR

Pazar günü karakova da olmayı aklımıza koymuştuk iyi de etmişiz açıkcası.Süper amatör ligde Akıncılarspor-Armin inşaat Çamlıcaspor maçı ile,2. amatör lig A grubunda Hanımçeşmespor-Yaylacıkspor özellikle ilgimizi çeken maçlardı.Akıncılarspor maçını başka bir yazıda konu edeceğiz,2. amatör maçlarından aklımızda kalanları paylaşalım öncelikle sporseverlerle.

Gecikmeli olarak izlediğimiz ilk maç Dağçeşmespor ile 3 eylülspor arasında oldu.Dağçeşmesporun maçı rahat kazandığını söylemek yanlış olmaz.Dağçeşmespor 5-0 kazandığı maç sonrası grubunda ilk üç iddiasını da sürdürmüş oldu.

 

26 şubat daçeşme

Ve Hanımçeşmespor-Yaylacıkspor maçı,açıkcası izlediğimize deydi.Maçın ilk 20 dakikasında Hanımçeşmespor oldukça üstündü demek yanlış olmaz.Bu arada golü de bulup 1-0 öne geçtiler zaten.Sonrasında maç dengelendi ve özellikle ikinci yarı karşılıklı pozisyonların bol olduğu maç oldu.Ama pozisyonlarda golleri bulan taraf Hanımçeşmespor oldu ve maçı 3-0 kazandılar.

 

26 şubat yaylacık hakem

Liderlik maçı üstelik çok centilmence geçti.Her iki takım futbolcuları futbolun fair play ruhuna sadık kaldılar.Tam da bizim özlediğimiz görüntüler vardı sahada.Gerek Hanımçeşmesporlu gerek Yaylacıksporlu futbolcuları kutluyoruz bütün içtenliğimizle.Tabi her iki takımın teknik heyetini de tebrik ediyoruz.

 

26 şubat hanımçeşme kaptan

Maçta tribünleri dolduran Yaylacıkspor taraftarlarını da tebrik etmeden geçemeyeceğiz.Çok kritik maçı centilmence izleyip,kendi takımlarını desteklemekle yetindiler.Maçı Moymulsporda geçmişde futbol oynamış Abdullah Güçlü ile birlikte izledik genellikle.Hem Abdullah’ın hem benim maçtan keyif aldığımızı söyleyeyim.Bir ara Daçeşmesporda oynayan Süleyman Sarıöz’le sohbet ettik.Hayırdır yoktun dedim de,abi kırmızı kartlıydım yanıtını verdi.Sana yakışmıyor kırmızı kart dedim Süleyman’a,her futbolcu gibi savundu kendini.

 

26 şubat sarıöz26 şubat abdullah

Tepecikspor Güzelyurtspor maçının son anlarına yetiştik.Tepecikspor 4-0 kazandı maçı.B grubu aynen Gençlergücü teknik direktörü İbrahim Karakaya’nın dediği gibi çok çekişmeli geçecek ikinci yarı.

Şimdi 2. amatör ligde zaman zaman değindiğimiz konuya gelelim.1.amatör ile 2. amatör arasında dolaşan bir futbolcu topluluğu var.1.amatör bitince futbolcular,futbol oynamak adına 2.amatöre geçiş yapıyorlar.Kulüp yöneticileri,şampiyonluk sevdasına bu transferleri yapmakta beis görmüyorlar.Böyle olunca hem 1.hem 2. amatör liglerde çoklukla aynı yüzleri aynı futbolcuları görüyorsunuz.Alt yapıdan gelen gençlerin önü de tıkanmış oluyor.Gençler ikinci amatörde kendilerine yer bulmakta zorlanıyor.Bence bu kulüpler açısından da hedef de sapma oluyor.Özellikle 1. amatör ligden 2. amatör lige transfer işine çözüm bulunmalıdır.Kardeşim futbolcu transfer olacaksa daha üst lige transferine izin verilsin.

Futbolcu sağlığına da gereken önemin verilmediğini tekrar dile getirelim.Ambülans sorunu çözümlenmelidir örneğin.Artık salık bakanlığı nezdinde mi çözülür,spor bakanlığı nezdinde mi çözülür,benim konum değil o.Benim derdim ambülans sorununa bir çözüm bulunması.

Bir diğer konu sahada görevli sağlık memurlarının,yeterli tıbbi malzemeye sahip olmaması.Bütün amatör kulüp başkanı ve yöneticilerinin bu konuda çözüm bulmak için çaba göstermeleri gerekmekte diye düşünmekteyiz.Beyköyspor kulüp başkanı sayın Harun Büber’le konuştuk bu mevzuyu.Haklısın dedi,kendisi çözüm olarak kendi takımı adına sağlık seti oluşturma düşüncesinde.Bence bütün kulüplerimiz bu sağlık seti konusunda bir araya gelip,kalıcı bir çözüm bulabilmelidir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.