Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

PAS KAYGISIZ GOL KORKMAZ MAÇ İÇİN DÜŞÜNCELERİ

Kuruçayspor-Gençlergücüspor maçında tek golün pasını atan Emre Kaygısız ve bu pası golle değerlendiren Hasan Korkmaz’a maç sonu ne düşündüklerini sorduk.

28 kasım emre kaygısız

EMRE KAYGISIZ:Öncelikle teşekkür ederim Ali amca önce ligde kaldığımız için çok mutluyum, bende isterdim lider bitirmek sezonu. Ama bu sene üstümüzde ölü toprağı vardı sanki.  İnşallah seneye sampiyon olmak için saha çıkacağız. Kuruçayspor içinde üzüldüm keşke hiç birimiz düşmesek de ligde kalsak ama birimizden birimiz çıkması lazımdı ve golü bulduk. Pası Hasan abiye vermeyi düşündüm, orada kaleye de vururdum ama en müsait Hasan abi ile Onur vardı bende Hasan abiye pası verdim.Golü bulduk inşallah seneye, sezona daha güçlü olarak çıkacağız.

28 kasım şenyiğit

HASAN KORKMAZ:Bugün maçın çok kritik olduğunu biliyorduk kaybedenin alt lige düşmesi tehlikesi fazlaydı ve biz bunun bilincindeydik hep ve oyuna iyi de başladık pozisyonlarımız vardı skoru daha erken almamız lazımdı ama olmadı. İlk yarı iki takımın da kontrollü oyunu şekilde geçti. İkinci yarı ise daha istekli başladık mutlaka gol atacağımızı biliyorduk.

Emre’nin sol kanattan taşıdığı topta iyi bir orta kesti yerden ve benim de buna güzel bir vuruş yapmam lazımdı ve öyle de oldu golü bulduk. Skoru arttırabilirdik rakip risk aldı defans ikinci planda kaldı onlar için doğal olarak ama değerlendiremedik maç bu şekilde bitti. Rakibi de tebrik ederim iyi mücadele ettiler bu soğuk ve yağışlı havaya rağmen. Play-off’lara kalan takımlara başarılar dilerim hakedenin ilçemizi büyük play-off’lar da en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphem yok. Teşekkür ederim Ali abi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.