Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Eskişehir Haber

Osmangazi Üniversitesinde Silahlı Saldırı – Vali Çakacak ın Açıklaması

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) bir araştırma görevlisinin aralarında dekan yardımcısının da bulunduğu 4 kişiyi öldürmesine ilişkin,

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) bir araştırma görevlisinin aralarında dekan yardımcısının da bulunduğu 4 kişiyi öldürmesine ilişkin, “Olay çok farklı yönlere çekilmek isteniyor. Başsavcılığımız olaya el koydu. 3 cumhuriyet savcısı görevlendirildi. Olay tüm detaylarıyla ayrıntılı şekilde inceleniyor.” diye konuştu.

Çakacak, ESOGÜ Rektörlüğü önünde yaptığı açıklamada, menfur saldırıda ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

İl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen savcıların soruşturmayı yürüttüğünü ifade eden Çakacak, şöyle konuştu:

“Olayın faili araştırma görevlisi Volkan Bayar, emniyetteki ilk ön ifadesinde, kendisi ve eşi hakkında sözlü ve fiili saldırıda bulunduğu iddiasıyla Yasir Armağan tarafından şikayet edilmiş. Bunun ardından ESOGÜ Rektörlüğü tarafından hakkında idari soruşturma açılmış. Yürüyen soruşturmada, soruşturmacı, bunların savunmasını almak üzere yazı yazıyor ve ’19 Nisan’da şu odada bulunup savunmanızı vermenizi rica ederim.’ diyor. Bugün bu zarf eline geçince eşini de çağırıyor, zarfı okuyor. Zarfı okuduktan sonra sinirlendiğini, aşağıdaki otoparkta bulunan aracına inerek bulundurma ruhsatlı silahını alarak önce Yasir Armağan’ın odasına girerek ateş ettiğini, daha sonra da diğer odalara girerek olayı işlediğini ifade etmiş. Olay çok farklı yönlere çekilmek isteniyor. Başsavcılığımız olaya el koydu. 3 cumhuriyet savcısı görevlendirildi. Olay tüm detaylarıyla ayrıntılı şekilde inceleniyor.”

Vali Çakacak, bir gazetecinin “Şüphelinin eşinin de gözaltına aldığını dair duyumlar var. Bu gerçek mi?” sorusunu üzerine, “Eşi de gözaltında.” yanıtını verdi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.