Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ORHUN KEPENEK TEPECİKSPORDA

ALİ MERMER:Orhun merhaba epeydir görüşemedik.Nasıl geçti pandemi ortamında futbolsuz günler?Bireysel olarak çalıştın mı?
ORHUN KEPENEK:Merhaba ali abim evet uzun zamandır görüşemedik, malum pandemi den dolayı yasakların da bunda etkisi oldu, futbolsuz günler oldukça keyifsizdi abi bu dönemde farkına vardım ki bizde herşey futbolmuş, futbol olmayınca ne yapacağımızı da çok bilemedik, bireysel idmanlar yaptım fakat ne kadar da olsa takım idmanları gibi olmuyor yine form ve kondisyon seviyemi ayakta tutmaya özen gösterdim.

ALİ MERMER:Peki bu sezon için Tepecikspora transfer olduğunu duydum.Neler düşünürsün önümüzdeki sezon için?
ORHUN KEPENEK:Evet abi kısa zaman önce başkanımız İbrahim ETHEM ve yöneticimiz Mehmet KAYMAZ ile bir araya geldik keyifli bir sohbet gerçekleştirdik ve sonunda anlaşarak kalktık masadan, Allah utandırmasın diyorum hem camiamızı hem beni. Abi hırslıyım öncelikle olabildiğince iyi maçlar çıkarmak istiyorum yaş olarak da artık tecrübeli duruma geldim bu yönde hem kendimi hem klübümün başarılarında pay sahibi olmak istiyorum, umarım bu hedefte güzel günler göreceğiz.
ALİ MERMER:Süper amatörde oynayacaksınız şu an için 14 takımlı tek grup ama sanırım ikiye bölünecek.Süper smatör taķımları hakkında bilgin var mı genel olarak sezon nasıl geçer?
ORHUN KEPENEK:Evet abi iki gruba ayrılacak diye biliyorum tabi bu maç sayısında azalma olması ligin kalitesini çok etkilemeyecek diye düşünüyorum, senin haberlerinden bütün bölgenin takımlarından haberdarız abi bu konuda hakkını vermek lazım yazdığın yazılar ayırdığın zamanın ve kaleminin emegini ödemek çok zor bizim için ben kendi adıma sana teşekkür ediyorum, iyi takımlar var kaliteli oyuncular elbette her takımın belli hedefleri var bu doğrultuda da hareket edilecektir kolay bir sezon olmayacak diye bilirim, biz de bu yarışta elimizden geleni yapacağız giydiğimiz formanın hakkını vermek için.

ALİ MERMER::Madem futbol konuşuyoruz Avrupada mücadele eden taķımlarımızı da konuşalım.Galatadaray haricinde pek başarılı görünmüyoruz sen neler düşünürsün?
ORHUN KEPENEK:Şöyle başlamak isterim klüplerimizin avrupada olması bu seviyelerde bulunmak benim için sevindirici bir durum, Beşiktaş çok fazla eksiklikle gittiği deplasmanda bence iyi top oynadı ki önemli pozisyonlar da buldu bu mağlubiyet bile gelecek adına birşeylerin doğru yolda olduğunu göstere bilir, Fenerbahçe çıkışta olan bir kulübümüz beklemediğimiz bir maglubiyet aldı bizleri üzdü fakat deplasmanda bunun cevabını verecektir diye düşünüyorum, Galatasaray bizim kulübümüz abi biliyorsun oyundan da sonuçtan da memnunuz, bütün takımlarımız daha başarılı maçlarla gruplarından çıkma başarısı gösterir.
ALİ MERMER:Orhun teşekkürler çok uzatmayayım.Önümüzdeki sezon için şimdiden başarılar.Eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.
ORHUN KEPENEK:Ben teşekkür ederim abi iyi dileklerin için özlemiş olduğumuz futbollu günlerde daha çok bir araya geliriz, benim için yeni bir sayfa yeni bir takım ve camia Allah utandırmasın diyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.