Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

ORHAN ŞENYILDIZ KURUÇAYSPORUN DENEYİMLİ KAPTANI

ALİ MERMER:Kaptan merhaba,öncelikle son D.B.Yağmurlu maçınızı konuşsak.4-3 kaybettiniz,ama rakibin,idari mi,teknik mi bilemediğim yanlışından dolayı,hükmen 3-0 galipsiniz.Neler söyleyebilirsin bu maç için?

ORHAN ŞENYILDIZ:

Abi öncelikle sana çok teşekkür etmek istiyorum.1.amatöre verdigin ilgi ve destek için.
Son D.B.Yagmurlu bizim için başlangıçta çok iyiydi macada çok iyi başladık ve maçın başında 2-0 ida yakaladık arkasından 2tanede öyle goller kacirdikki maç 4-0 olabilirdi derken ilk golü yedik maç 2-1 e geldi ve rakibimizde toparlandı hemen arkasından kaleciyle karşı karşıya bir pozisyonda kalecimiz topa dokunamadi ve rakibe temasta bulundu ve penaltı oldu maç 2-2 ye geldi ve devre oldu.
30 ekim orhan 1130 ekim orhan 12
2.yarinin başında 1gol daha yedik defans olarak basit hatalar yapıyoruz sonra beraberlik golünü ararken 10kisi kaldık rakip oyuncu dahi şaşırdı kırmızı karta çünkü rakibe dokunmadı ramazan arkadaşımız.ve kırmızı karttan sonra 3.golu bulduk ve baski kurduğumuz sırada kontradan 1gol daha yedik ve 4-3maci kaybettik

 

Rakibimiz teknik olarak hata yaptı ve yaş sınırında 5futbolcu oynarken 6.oyuncuyu oyuna almış biz takım olarak farketmedik bizde ASKF bin sayfasından öğrendik hükmen galip geldigimizi

 

Bu hükmen galibiyet bizim playoff şansımızı artırdı eğer mağlup olsaydık ligin dibinde olacaktık.
ALİ MERMER:Peki başa dönüp ilk yarıyı konuşalım.Kadronuz kağıt üzerinde kaliteli görünüyordu bence.Ama ligin ilk yarısı pek başarılı sayılmaz gibi.Bir galibiyet,iki beraberlik ve iki mağlubiyet.Düşüncelerin ne?
30 ekim orhan 13

ORHAN ŞENYILDIZ:

Sezonun ilkyarisi bizim açımızdan hiçte iyi gecmedi diyebilirim şansız olarak ayvalispor maçında son dakika gol yedik ve berabere kaldık sonraki Ömerbeyspor maçında da son dakikalarda gol yedik ve mağlup olduk.kagit üzerinde çok kaliteli takımımız var istediğimiz futbolu hermac oyuna yansitamiyoruz belki de bu yeni kurulan takım olduğumuz için uyum sürecinin uzadığı için diye düşünüyorum,
30 ekim orhan 14
ALİ MERMER:Ertelenen Çukurköyspor maçı için neler düşünüyorsun Orhan?
ORHAN ŞENYILDIZ:
Eminim ki hergecen maç dahada iyi ve baskılı futbol oynuyoruz.
Ertelenen Çukurköyspor macimiza gelince öncelikle tüm spor camiasının ve Çukurköysporun başı sağolsun demek istiyorum 2tane genç futbolcu arkadaşımızı elim bir trafik kazası sonucu kaybettik.
Maça gelince abi 2takim içinde önemli bir maç olacak biz kazanirsak biraz olsun arayı açıp playoff şansımızı artiracagiz ama Çukurköyspor kazanırsa yarıştan kopmayacaklardir.insallah dostça centilmence bir maç olur ve hakeden kazanır
ALİ MERMER:Bu gün itibariyle oynadığınız altı maç,iki galibiyet,iki beraberlik,iki yenilgi.Attığınız 11 gol var,yediğiniz 10 gol.Defans oynuyorsun,play of iddiasında olan bir takım için,çok değilmi yediğiniz 10 gol ve az değil mi attığınız 11 gol?
ORHAN ŞENYILDIZ:
Evet abi defans olarak çok hata yapıyoruz aslında kağıt üzerinde ve bireysel bakıldığında en az gol yiyen takımlardan birtaneside biz olmalıyız.sebahattinle iyi bir ikili oluşturduk aslında ama diğer arkadaşlarla uyum sürecini atlatir inşallah daha az gol yeriz artık.attigimiz gollere baktığımızda 11 golumuz var ve defans olarak bizim 4golumuz var Mehmet topçu arkadaşımız aramıza katıldı bundan sonra daha rahat gol bulabilecegimizi düşünüyorum
ALİ MERMER:Orhan kaptan,önce hakemler diyeyim.Bu kadar çok mu kötüler?Yoksa,futbolcu,teknik yönetim ve taraftar üçlüsü,abartıyor mu kötü yönetimi?
30 ekim kuruçay
ORHAN ŞENYILDIZ:
Abi hakemler konusunda konuşmayı sevmiyorum ama bu haftaki hakem için konusacagim maçı çığrından çıkardı ve bizim arkadaşları saha içinde kışkırtmaya çalıştı hadi itiraz etsene atacağım seni gibi tehditler savurduğunu duydum itiraz ettim yillardir futbol oynuyorum hiç böyle hakem görmedim.yani taraftara ve teknik ekiplere hak vermemek işten bile değil.
ALİ MERMER:Son olarak maçları izlemeye gelen taraftarlara gelelim.Açıkcası ben izleyicileri,patlamaya hazır dinamit gibi görüyorum.Yakışıksız olaylar çok,sen ne dersin,futbolcu olarak?
ORHAN ŞENYILDIZ:
Taraftarlar sadece takımlarını desteklesinler hakeme futbolcuya küfür etmekle ellerine hiç birşey geçmez saha içinde bazen gerginlikler oluyor ama biz her zaman daha içi ve dışında abi kardeş oluyoruz dostça ayrılıyoruz onlarda farkına varıp biraz sakin olsunlar
ALİ MERMER:Kaptan teşekkürler,benden bu kadar.Eklemek istediğin varsa buyur.Bundan sonrası için başarılar,sana  ve Kuruçayspora.
ORHAN ŞENYILDIZ:
Ali abi herşey için teşekkür ederim son olarak önümüzde kış ayı var ve taraftar için güzel bir tribüne hayır diyemem.insallah yetkililer sesimizi duyarlar.
 
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.