Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ONUR TORLAK T.GENÇLİKSPORDA DENEYİMLİ BİR STOPER

ALİ MERMER:)Onur merhaba daha öncede konuştuk.Tekrarlamış olalım.Kalkanderesporda 2004 yılında filiz lisansla başlayan futbol yaşamın Gençliksporda sürüyor.Anlatabilir misin futbol yaşamını?

ONUR TORLAK:Evet doğduğum yer olan Kalkanderespor’da futbol hayatına başladım. Alt yapısında 3 sene kadar bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Daha sonra Çaykur Rizespor alt yapısına transfer oldum orada da çok şeyler kattım kendime hem futbol olarak hem de ahlak olarak . Sonrasında değişik kulüplerde amatör olarak oynadım ve şuan Tavşanlı Gençliksporda devam ediyorum. Burada da 3.senem geçti ve güzel bir aile ortamı yakaladık devam ettiriyoruz.

ALİ MERMER:)Peki kaç tane teknik adamla çalıştın.Futbolunu yönlendirenler iz bırakanlar kimlerdi?

ONUR TORLAK: Abi çok antrenörlerle çalıştım sayısını inan ki bilmiyorum. Çocukluk dönemlerimde bana teknik acıdan yardımcı olan Çaykur Rizespordan Sinan hocam vardı onun emeği çoktur üstümde. Daha sonrasında da hocalarım çok şey katmıştır hepsine minnettarım.

ALİ MERMER:Gençlikspora gelelim.Sezonun ilk yarısı nasil geçti?İkinci yarının 9 maçı nasıl geçti senin ve takımın açısından?Arada askerlik görevini de hallettin ne söylersin?

ONUR TORLAK:Gençliksporda bu sene sezona iyi başladık yine güzel bi takım ve arkadaşlık grubu kurduk. İlk yarı hedeflediğimiz puanı topladık. 2. Yarı başlarken askere gittim. 2. Yarıya beklenenden daha kötü başladık. Sonrasında biraz daha toparladık ama zaten ligten 1 takım düşmesi ligi çok etkiliyor heyecan kalmıyor ve bizim de heyecanımız kalmadı diyebilirim. Çünkü liderle puan farkı açıldı düşme ihtimalimiz de yok. Yani 2. Yarı tatsız zevksiz geçiyordu diyebilirim kendi adıma.

 

 

ALİ MERMER:Peki ben seni görüyorum arada alt yapı ile ilgileniyordun.Nasıl peki Tavşanlı da alt yapı mevzusu?

ONUR TORLAK: Abi geçen sene Tavşanlı da yaşıyordum altyapı ile ilgileniyordum fakat 1 senedir Kütahya ya taşındım. ilgilenemiyorum doğrusu.

ALİ MERMER:Peki Onur, futbol dışında neler yaparsın hobilerin nelerdir?

ONUR TORLAK: Futbol dışında spor mağazamız var orada geçiriyorum günlerimi. Genelde futbol dükkan ev üçgeninde yaşıyorum diyebilirim.

ALİ MERMER:Onur teşekkür ederim eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi başarılar sonrası için.

ONUR TORLAK: Ali abi ben teşekkür ederim . Eklemek istediğim sadece şu kötü zamanlardan kurtulmak için bol bol dua edip herkesin evde kalması. Tüm spor camiasına saygı ve selamlar.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.