Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÖMER SARI BELEDİYE KÜTAHYASPORDA GELECEĞİN KALECİSİ

ALİ MERMER:Ömer merhaba nasılsın iyi misin?Amatör futbolumuzun genç yeteneklerindensin.Şu an Belediye Kütahyaspordasın.Futbola Tavşanlı Gençliksporda 2015 de filiz lisansla başladın.Nasıl başladın ve Gençliksporda geçirdiğin günler nasıldı.Teknik adamlar kimlerdi?

ÖMER SARI:Merhaba Ali abi futbola 10 yaşımda Tavşanlı Gençlik sporda başladım. Ben Gençlikspora arkadaşlarımın isteğiyle gittim.Gençliksporda geçirdiğim günler çok güzeldi. Gençlik sporda ilk çalıştığım hocam Tamer hocaydı,ondan sonra Hasan hocayla çalıştık,bu sezon üç hocam vardi , kaleci hocam Bahtiyar hoca teknik direktörüm Yılmaz Yaman ve Cemil hocam idi.

ALİ MERMER:Peki bu sezon U16 larda T.Gençlikspor ile başladın sonrasında Belediye Kütahyaspora transfer oldun?Lig nasıl geçti her iki takımda?

ÖMER SARI:Gençlik sporda tavşanlı grubumuz güzel ve çekişmeli geçti ligi 2.ci olarak bitirdik ama bizim için play off maçları tam bir şanssızlıktı. İlk 2 maçımız ertelendi üçüncü maçımız şimdi oynadığım Belediye Kütahyaspor ile idi. O maç benim Gençlikspor ile çıktığım son maçım oldu. Maçı 3-0 kaybetmiştik. O maçta talihsiz bir sakatlık geçirmiştik. Kütahya spor ile çıktığım ilk maç gruptan çıkma maçıydı o maçı 6-0 kazanmıştık iyi bir maç çıkardım diye düşünüyorum. Son maç liderlik maçıydı. O maçı da 2-0 yendik , grubu namağlup şampiyon olarak tamamladık.

ALİ MERMER:Bildiğim kadar Belediye Kütahyasporla il play oflarında 1. olup,ulusal bazda ilimizi temsil etme hakkını kazandınız,ne düşünürsün ve daha önce böyle bir deneyim yaşamış mıydın?

ÖMER SARI:Öncelikle Ali abi şampiyonaya çıktığımız için çok mutluyuz. Benim ilk şampiyonaya çıktığım takım oldu Belediye Kütahyaspor.

ALİ MERMER:Yurdumda ve dünyada şu malum salgın hastalık var ve futbol takımlarımız antrenmanlara da ara verdi.Peki sen bireysel olarak çalışmalarına devam ediyor musun?

ÖMER SARI:Evet korona virüsü yüzünden maçlarımız ve idmanlarımız iptal oldu. Bende bu zamanda spor salonuna gidiyorum ve bireysel idman yapıyorum.

ALİ MERMER:Ömer kalecilik belki de futbolun en zor mevkisi nasıl tercih ettin sen mi istedin hocaların mı yönlendirdi seni?

ÖMER SARI:Evet Ali abi kalecilik zor bir meslek riskli bir mevki kaleciliği ben tercih ettim.

ALİ MERMER:Futbolumuzda gerek amatör gerek profesyonel bazda örnek aldığın futbolcular vardır sanırım.Kim ya da kimler ve neden bu isimler?

ÖMER SARI:Evet Ali abi herkesde olduğu gibi benimde bir idolum var. Örnek aldığım kaleci Mert Günok amatör liginde ise kendi köyümün kalecisi İbrahim Özkan’dır.

ALİ MERMER:Ömer Sarı’nın futbolda esas hedefi nedir hayallerinde ne var diye son sorumu sorayım?

ÖMER SARI:Ali abi hayalim iyi bir kaleci olmak kendimi en üst yerlerde görmek istiyorum.

ALİ MERMER:Ömer teşekkürler delikanlı,Allah gönlüne göre versin.Hadi ukalalık edeyim futbolda başarının en önemli şartı çalışmak ve daha çok çalışmaktır.Eklemek istediğin konuyu dinlerim tabi..

ÖMER SARI:Bende teşekkür ederim Ali abi senin de dediğin gibi başarının en önemli şartı çalışmaktır…

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.