Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÖMER BOZBEY FUTBOLA VEDA ETTİ

İlimizin tanınmış futbolcularından Ömer Bozbey futbola veda etti.Ömer Bozbey’in sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklaması:
25 yıl önce Demirbilekspor forması ile adım attığım yeşil sahalara yine Demirbilekspor forması ile veda ediyorum. Bu 25 yıl içerisinde birçok şampiyonluklar ve gol krallıkları yaşamak nasip oldu. En güzeli de abiden öte, kardeşten öte güzel dostlarım oldu. Futbol benim için her daim kazanımları fazlasıyla olan, yaşantımda ki en güzel yerlerden birine sahip olmuştur. Acısıyla tatlısıyla geçen bu 25 yılın içerisinde kendi mahallem olan Demirbilekspor dışında da birçok kulüpte futbol oynama şansım oldu. Moymulspor, Dağçeşmespor, Tunçbilek Bld. Spor, Tepecikspor, Emetspor, Derbentspor ve Çardaklıspor bu takımlarda futbol oynadım. Özellikle belirtmek isterim ki, Bu takımlarda oynarken hiç bir zmn kendi mahallemin takımı olan Demirbilekspor a karşı rakip futbolcu olarak oynamadım. Demirbilekspor da hem futbolcu hem idareci olarak yıllarca hizmet ettim. Maddi manevi olarak yıprandığım zamanlar olsa da, her daim zevk alarak isteyerek bu kulübün içinde oldum. Bu kulübün bir parçası olmaktan da hep gurur duydum.
2017 yılında Tüfad ın düzenlediği Antrenörlük kursunu başarıyla tamamlayarak Antrenörlük belgemi aldım. Kısa bir süre de olsa Tavşanlı Linyitspor Altyapısında çalışma fırsatım oldu. Sonraki dönemde yine futbola dönüş yaparak, aktif olarak futbol oynamaya devam ettim. Bu sezon itibariyle de futbolu bırakma kararı aldım. Bu süreçte her zmn yanımda olan en başta Aileme, Akrabalarıma, Dostlarıma ve Demirbilekspor camiasına ve de tüm futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ederim. Eğer istemeden de olsa kırdığım üzdüğüm kişiler varsa da haklarını helal etsinler. Benden yana da helal olsun. Bundan sonra ki zamanlarda futbolcu olarak olmasa da antrenör olarak yine futbol camiasının içinde olmayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim utandırmasın.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.