Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili bu yıl ne zaman başlayacak?

Okullar ne zaman kapanacak sorusu binlerce öğrenci ve veli tarafından merak ediliyor. 8 ay gibi bir süreçte eğitim öğretim hayatına devam eden öğrenciler okulların ne zaman tatili olacağı sorusuna yanıt arıyor. MEB o sorunun yanıtı 2017-2018 akademik iş takviminde belirledi. Peki bu yıl yaz tatili ne zaman başlayacak?

Binlerce öğrenci ve veli Okullar ne zaman kapanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Bir yıla yakın bir sürede eğitim öğretim hayatına devam eden öğenciler zorlu geçen maratonun ardından şu günlerde karne heyecanı yaşıyor. Bir taraftan da uzun sürecek olan Yaz tatilinin hayalini kuran ööğrenciler MEB tarafından gelen müjdeli haberle büyük bir sevinç yaşadı. İşte Okulların kapanacağı o tarih….

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı’nca hazırlanan çalışma takvimine göre 18 Eylül 2017’de başlayan 2017-2018 eğitim öğretim yılı 8 Haziran 2018’de sona erecek ve öğrenciler yaz tatiline girecek.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre  2018-2019 eğitim öğretim yılı 17 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak. 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.