Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

OKAN TİRGİL TAVŞANLI LİNYİTSPORDA ORTA SAHANIN YÜKÜNÜ ÇEKECEK

ALİ MERMER:Okan merhaba bu sezon geldin.Pandemi malum daha tam olarak tanıyamadık birbirimizi.Anlatabilir misin kendini biraz,hangi takımlarda oynadın futbola nasıl başladın?
OKAN TİRGİL:Merhaba abicim hayırlı akşamlar. Hayırlı ramazanlar.
Öncelikle futbola başlangıç şeklimi anlatim. Babam eski futbolcu onun verdiği etki çok büyük ve küçük yaştan itibaren en büyük destekçim oldu onun izinden yürümek de bana büyük gurur oldu. Futbola samsun ırmak sanayi spor kulübünde başladım sırasıyla samsun Türk Telekom Sinopspor kayseri Şekerspor Karaman Belediyespor Aksaray Belediyespor aydın1923 Şanlıurfabelediyespor Ayvalıkgücü Bergama Belediyespor ve son olarak bu büyük camia nasip oldu abi. En son bergama Belediyespor ile Şampiyonluk yaşamak da nasip oldu çok şükür.
ALİ MERMER:)Peki kusura bakmada sanırım son iki sezon iki takımda da ilk yarı başka ikinci yarı başka takımlardaymışsın
İki sezonda dört takım sıkıntı neydi de çabuk ayrılıklar yaşadın?
OKAN TİRGİL:Estağfurullah abi onuda şöyle anlatayım. Transfer olduğum her takımda çok şükür iyi performans sergileyip ikinci devre şampiyonluğa oynayan hedefi olan takımlara transfer oldum. Ve ayrıldığım hiç bir takımla cok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım.
ALİ MERMER:Peki Okan sürüncemede kalan BAL başladı başlayacak konusuna gelelim.BAL kararsızlığı hakkında başından bu güne ne düşünürsün?
OKAN TİRGİL:Bu konuyla ilgili bir çok söylenti var abi oynatılmamasına hiç bir anlam veremiyorum tamam ülkemizde hiç istemediğimiz bir hastalık var ve ciddi bir şekilde ilerliyor ama süper ligden başlayıp alt liglere doğru her lig nasıl oynatılıyorsa bizim bulunduğumuz liginde bir şekilde oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Ama geldiğimiz bu noktada bir dahaki ay sonu başlatılacağına inanıyorum inanmak istiyorum.

ALİ MERMER:Antalya kampı nasıl geçti?Dört hazırlik maçının hangilerinde yer aldın?Şu maç neden yarım kaldıydı?
OKAN TİRGİL:Antalya kampı çok şükür çok iyi geçti hem kendi adıma hem takım adına ve şampiyonluğun geleceğinin habercisiydi bence hem performans olarak hemde birlik beraberlik olarak. Tekrar Hazırlık maçlarının 3 ünde süre aldım abi.
ALİ MERMER:Tunçbilek’de 3.etap çalışmalarına başladınız,nasıl gidiyor antrenmanlar?
OKAN TİRGİL:Tekrar kaldığımız yerden eksiksiz devam diyoruz. Biran önce maçların başlamasını bekliyoruz hak ettiğimiz şampiyonluğu biran önce yaşamak yaşattırmak istiyoruz.
ALİ MERMER:Okan teşekkürler benden bu kadar eklemek istediğin her konuyu tabi dinlerim.
OKAN TİRGİL:Ben teşekkür ederim abicim eklenecek bir tek şey kaldı oda sezon sonunda kazanacağımız kupa inşAllah

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.