Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

Ö.İ.KÖY HİZMETLERİNİN DENEYİMLİ FUTBOLCUSU RIFAT YILMAZ

Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerisporun deneyimli oyuncusu ve kaptanı Rıfat Yılmaz’a düşüncülerini sorduk.Bu tek sorumuza açık yüreklilikle cevap veren Rıfat Yılmaz’a teşekkür ediyoruz.

Abicim sözlerime amatör futbola olan ilginden ve desteğinden dolayı sana teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Özel idarespor olarak sezona yeni bir yapılanma ile başladık. Kütahyaspor altyapısında bulunan gençleri A takıma daha çabuk daha hazır kazandırabilmek adına pilot takım uygulaması hayata geçirildi. Fakat bu tarz birleşmelerde ortaya sorunlar çıkabiliyor. Bizde bu sorunları dibine kadar yaşadık desem yalan olmaz. Üstelik Kütahya gibi kazanların sürekli kaynadığı bir memlekette ekstra sorunlarda cabası oluyor. Pilot takım uygulamasının hayata geçirildiği bir ortamda u17 ve u19 takımlarındaki yaklaşık 40 futbolcunun 13-14 tanesiyle sezona başlayabildik ki bu proje hayat geçeceği için takımımızda ben dahil 3 futbolcu hariç herkesle yollar ayrılmıştı. Bizim takıma gelen oyuncuların dışında kalan 20-25 futbolcunun kaç tanesi takımlarında oynuyor bu da ayrı bir soru işareti? Üstelik sezona çok kısa bir süre kala toplanmış olmamız ve bu süreçte birde hoca değişikliği yaşamamız sezona hazırlıksız bir şekilde yakalanmamıza neden oldu. Biraz uzun olan bu açıklamamdan sonra şunuda söylemek isterim takımımızın başarısız olmasını bekleyen vampirlere bu takım kesinlikle başarısız olmayacak. Buradan şehrin markası Kütahyaspor’a göndereceğimiz oyuncular var o yeteneğe sahipler. Mavi lacivert çubukluyu giyecek bir futbolcu bin kupaya bedel. Burada ilave etmek istediğim son şey umarım Mavi Şimşek tekrar üst liglere çıktığında geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmaz ve Kütahyanın geleceğini yine Kütahyalı gençler belirler. Hem mevcut Kütahyaspor yönetimine hem bu projeye destek veren belediyeye hemde Özel idarespor yönetimine bu konuda inancım tam. Umarım kazanan Kütahyaspor olacak!
30 ekim rıfat
 

 
Bir mesaj yaz…
 
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.