Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

NİHAT BARAN’LA KURTULUŞ VE ALİBEYKÖY

Tavşanlı Linyitsporun teknik direktörü sayın Nihat Baran’la görüştük.Hem kazanarak döndüğümüz Eskişehir Kurtuluşspormaçı hem de bu hafta konuk edeceğimiz Alibeyköy maçı için düşüncelerini öğrendik.Asıl önemli olan da gelecek sezon için düşünceleriydi.

Kurtuluşspo rmaçı bizim için önemliydi kalacak maçlarımızda daha özgüvenli olabilmemiz için üç puan alabilmeliydik.Bu nedenle maça çok ciddi hazırlandık,futbolucularımızın motivasyonu içinde gerekli çabaları gösterdik,ekip arkadaşlarımla tabi.Maçtan galip ayrılarak üç puan almamız da çabalarımızı boşa çıkarmamış oldu.Üstelik neredeyse bir devre on kişi oynadığımız düşünülürse,iyi bir galibiyet olduğu gözlerden kaçmayacaktır.

 

22 mart baran

Alibeyköyspor maçının zorlu bir maç olacağını kolay geçmeyeceğini bütün sporseverlerin ve taraftarlarımızın da bunu anlayabileceğini düşünüyorum.Nihayetinde grup lideri rakibimiz ve play of maçlarında da şampiyonluk istiyorlar.Bu maçı kazanmak istiyoruz,kazanamazsak da kaybetmemek hedefimiz.Puan aldığımız takdirde BAL da kalmak adına ilk adımda amacımızaulaşmış olacağız.Biliyorsunuz ikinci adım da play out maçı olacak.

 

22 mart besler

Vurgulamak istediğim bence en önemli konu da şudur.Biz Tavşanlı Linyitspor olarak sahaya çıkar,aslanlar gibi onurumuzla futbolumuzu oynarız.Bizim alacağımız sonuçla,şu takımın veya bu takımın durumuna etki olacakmış aklımıza gelmez.Tavşanlı Linyitspor geçmişde de her maçını kazanmak için sahaya çıkmıştır bu günlerde de her maçını  kazanmak için sahaya çıkar.Ama futbol bu ve her zaman üç neticeye açık bir oyun.Önemli olan her maçını onurunla,gururunla oynamaktır.Tavşanlı Linyitspor bugün Türkiye’de tanınıyorsa,Tavşanlı’nın markası ise esas nedeni işte bu onurlu ve gururlu duruşudur.

 

22 mart gizlenci

Önümüzdeki sezon için şimdiden konuşmak erken gibi.Ancak ben elbette Tavşanlı Linyitsporda devam etmek isterim.Tabi devam edebilmemiz için de gerekli şartların ve ortamın oluşması gerekir.Tabi benim de hem kendi adıma hem kulübüm adına takip ettiğim ve temasta olduğum futbolcular var.Mütevazi olmak ayrı bir konu ama bende hedefi şampiyonluk olan ve zirvede yer alabilecek bir takımın teknik direktörlüğünü yapmak isterim.Kendi kariyerim açısından bunu önemsediğimi belirtmek isterim.

Taraftarlarımızı sahamızda oynayacağımız Alibeyköy maçında yanımızda görmek istediğimi de söyleyeyim.Bakınız biz ligin ikinci yarısında ada stadında oynadığımız hiç bir maçı kaybetmedik.Ve hiç bir maçımızda da gol yemedik.Bence bu da önemli bir olaydır ve taraftarlarımızın da bunu gözden kaçırmaması gerekir.

 

22mart fatih

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.