Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

NİHAT BARAN BİZİ KOLAY KOLAY YENEMEYECEKLER

2Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü sayın Nihat Baran Antalya kampını ve ligin açılışını değerlendirdi:
Bilindiği gibi ligin ikinci yarısı için Tunçbilek’de toplandık.İki günlük bir çalışma sonrası Antalya’da 10 günlük bir kamp dönemi geçirdik.Kamp birlik ve berabirlik açısından,oyun sistemimiz açısından,bizim ne istediğimizi veya ne istemediğimizi sporcularımıza anlatmak açısından ve çalışma ortamımız açısından iyi ve faydalı bir kamp oldu.

20180109_154850-1

 

Koşan,mücadele eden bir takım istediğimizi,koşmayanın bu takımda oynayamayacağını,yeteneklerin ikinci planda kaldığını önce takım oyuncusu olmaları gerektiğini futbolcularımıza anlattık.Bunu da 10 günlük süre içerisinde ne kadar yapılabilirse o kadar yaptık ve faydasını gördük.

 

5 ocak linyit fatih9
Kampta üc tane hazırlık maçı oynadık.Konum olarak bizden daha iyi takımlarla oynadık.Halide Edip Adıvarla oynadığımız maçta 2-0 geriye düşmemize rağmen maçı 4-3 kazandık.Takımımın geri dönüşü mükemmel oldu.İkinci maçımızı Hekimoğlu Doğansporla oynadık.5trilyonluk bütçesi olan bir ekip.İki sene önce süper ligde banko oynamış santrofora sahip bir takım.Ve her oyuncusu çok kaliteli bir takım.O maçı kazandık,onlardan daha çok koşarak ve daha çok isteyerek.Son maç bana göre 6.grubun en iyi iki takımından biri olan Bağlumspor ile oynadık.Berabere kaldık ama 5-6 genç futbolcumuzu oyuna sokmuştuk.İster istemez fiziki düşüş ve tecrübe eksikliği yaşadık ve berabere kaldık.
Yani yaptığımız üç hazırlık maçında takımın verdiğimiz mesajları aldığını gördük.Şimdi bu hazırlık maçlarında göstermiş olduğumuz performansı lig maçlarına taşımaya çalışacağız.
İyi bir takım yaptığımıza inanıyorum.En basitinden futbolcu arkadaşlarımız bizi tanıdılar.Neyi istediğimizi çok net öğrendiler.Çocuklarda iyi niyetliler,istekliler,hocanın söylediklerini yapmaya çalışan bir grup var.İyi niyetli olduklarına inandık,bu anlamda başarılı olacağımızdan adımız gibi eminiz.Bu oyuncu grubu içimize sinen bir grup oldu.
Bu takım sezon başı olsa hedefe gider mi?Gider en azından ilk üç yapar.Ha şu andaki hedefimiz ligde kalmak.Onun içinde yeterli bir taķım yaptık.Hemde fazla fazla yaptık.Tabi T.Linyitspor şu andaki konumunu hak etmiyor.
Zaten 4-5 tane alttan kalan çok yetenekli oyuncular var.İstediğimiz tarzda oynayan,hem yetenekli,hem futbol bilgisi üst düzeyde hem de çok koşan bu 4-5 oyuncu grubu da bizim için artı oldu.
Takımın karakter seviyesi yüksek.Çocukların hepsi laf dinleyen,söz dinleyen saygılı çocuklar.Bütün bu artıları bir araya getirip iyi bir takım yapmaya çalışacağız.Ama şu anki görüntü itibarı ile kamptaki amacınıza ulaştınız mı ddiyorsanı %yüz ulaştık diyebilirim.İnşallah kampta gösterdiğimiz performansı lige taşıyabilirsek ki taşıyacağımızdan adım gibi eminim T.Linyitsporu 5 hafta içerisinde üst sıralara taşımayı başaracağız.

20180109_152114-19
Çok zor bir üç maçlık periyod var.Bu üç maçlık petiyodu en az kayıpla kapatacağız.Ondan sonraki periyod zaten takımın birlikteliği ile oluşacak.Lig maçlarında yan yana oynamak çok önemli,maç temposunu kazanacaklar.3-4.haftadan sonra zaten lige ağırlığını koyacak bir takımımız var.Ama ilk 3-4 hafta içerisinde de sonuç olarak sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum.İlk üc maçta üç de üç yaparmıyız?Zor görünüyor ama üç de iki yaparız,en az 6-7 puan toplarız diye düşünüyorum.
Tavşanlı Linyitspor taraftarı hiç merak etmesin.Koşan mücadele eden rakipten daha çok isteyen bir takım yaptık.Maç kaybetsek bile taraftarımızın keyif alacağı bir takım yaptık.Yani kimse bizi kolay kolay yenemez bu grupta
Cok iddialı bir demeç olduğunun farkındayım,oniki maç boyunca kimse bizi kolayca yenemeyecek.
Bunu da zaten oynadığımız oyunla T.Linyitspor seyircisine de göstereceğiz.

20180109_151956-2

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.