Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

NEYE SEVİNDİĞİMİZİN FARKINDA MIYIZ..??

BAL 10.grup yirmiüçüncü hafta sevinebilen tek takımımız Tavşanlı Linyitspor oldu.İkinci deplasmanda ilk kez galip gelmeyi başarabildik ve ikinci kez bir maçta iki gol atabildik.Bu sonuçla Tavşanlı Linyitspor BAL da tutunma ümidini çok yükseltti.

En hazin sonucu Kütahyaspor aldı demek yanlış olmaz.Dumlu da Anadolu Üniversitesine 1-3 lük skorla boyun eğdiler.Bu sonuçla bize göre grupta birinci olabilme şansını da neredeyse sıfıra indirdi.Ki zaten 9 ve 11 ve 12. grupta,grup birincisi olabilecek takımlar incelendiğinde,mavilerin play of müsabakalarında başarılı olabileceklerini düşünmek de,hayalcilik gibi bize göre.Sanırım Kütahyaspor yönetimi de böyle düşünüyor.Yoksa lig bitimine üç hafta kala teknik direktörü yollamak,pek akılcı iş değil.

Moymulspor açısından da hafta dramatik geçti.Akıl almaz bir şekilde aldıkları saha kapatma cezası nedeni ile,yabancı sahada Feriköye  3-1 kaybettiler.Umutlu çıkışlarını son iki haftada aldıkları yenilgilerle tüketmiş oldular bir yerde.

Dumlupınar Üniversitesispor haftayı bay olarak maç yapmadan geçirdi.Kümede kalma umutlarını haftalar önce kaybetmişti zaten.

Peki bizler Tavşanlı Linyitspor olarak neye sevindiğimizin farkında mıyız?Bence değiliz hiç birimiz,herkes tamam bitti bu iş diyor da,sıralamada ki yerimiz itibarı ile,BAL da kesin kalabilmekiçin play out oynamak z0runda olduğumuzu unutuyor.Evet Kütahyaspor şampiyon olamadığı zaman,süper amatör lig ikincisi ile play out oynayacağız.

 

15 mart besler ve dağ

Tabi süper ligin eşiğinden dönmüş koskoca T.Linyitsporun şimdiki durumuna üzülmemek elde değil.Tavşanlı’nın markası,Tavşanlı’nın milli takımı,Egenin Milan’ı BAL da kalmak adına play out oynayacak ve bizler buna sevineceğiz.Bundan üç dört yıl önce bizlere böyle bir şey söylense,hep birlikte düşman olurduk söyleyenlere.

Tavşanlı Linyitspor spor tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirmiştir.Hiç kimse bize bugünkü durumu başarı diye yutturmaya kalkmasın.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.