Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUSTAFA YAŞAR TÜRKER MOYMULSPORUN DENEYİMLİ ORTA SAHASI

ALİ MERMER:Türker merhaba pek öyle çok muhabbet etmesek de birbirimizi epeydir tanıyoruz bence.Gene de sen bana sporseverlere anlatabilirsin kendini,futbola nasıl başladın,oynadığın takımlar,kaç yıldır Moymuldasın gib..

M.Y.TÜRKER:Merhaba Ali amca 1991 Kütahya doğumlu Mustafa Yaşar Türker ama genelde futbol camiasında Türker olarak biliniyorum 2003 yılında Türk Telekom spor alt yapısında futbola başladım. Sırasıyla Gaybiefendispor,Özelidare Köyhizmetleri Spor, Evliya Çelebi DevletHastenesi Spor, Kümaşspor ve Moymulspor.

29 mart türker ve takım

ALİ MERMER:Peki lig bitimine beş hafta kala şampiyonluğu ilan ettiniz.Moymulspor forması ile bu ikinci süper amatör lig şampiyonluğu.İki maç daha var ama genel olarak ligi ve Moymulsporu değerlendirebilir misin?

M.Y.TÜRKER:Evet Ali amca şampiyonluk için kurulan bir ekip vardı ve gün geçtikçe daha iyi futbol oynayan ekip haline geldik ve bunun sonunda ligin bitmesine 5 hafta kala şampiyonluğu ilan ettik.

Lig kalite olarak her geçen sezon düşüyor ve bunun bundan sonraki sezonlar içinde aynı olacağını düşünüyorum.

29 mart türker 11

ALİ MERMER:Peki Türker bu sezon için kendini nasıl buluyorsun,takıma yeterli katkıyı verdim diyebilir misin ya da şöyle olsaydı daha iyi olurdum der misin?

M.Y.TÜRKER:Bana verilen görev ne ise saha içinde elimden geleni yapmak için savaşırım.

ALİ MERMER:Peki Türker utbol dışında nelerle meşgul olur,hobileri nelerdir,sinema sever mi ya da kitap okur mu ne tür kitapları sever?

M.Y.TÜRKER:Futbol dışında S.M.M.M muhasebe bürosunda çalışıyorum yoğun iş temposu oluyor zaman buldukça sinema giderim. Genelde tarih ve roman kitapları okurum.

29 mart türker yemek

ALİ MERMER:Peki şunu hakikaten merak ediyorum,sahamızdaki son maçınız D.Üniversite idi ve bence anlamsız şekilde gerildi maç ve maç sonu da sen pek karışmadın ama bir sürü olay neden öyle oldu?

M.Y.TÜRKER:D.üniversite maçında gerilim başlatan taraf D.üniversitesi futbolcular olduğunu düşünüyorum çünkü maç içinde başladı maç sonuna taşındı ve küfürler vs.

ALİ MERMER:Şimdi Türker maalesef sporda şiddet her yerde olduğu gibi ilimizde ve belki Gediz hariç bütün ilçelerimizde var.Saha içinde de saha dışında da futbolun sportmenlik ruhuna aykırı bir sürü olay.Hiç mi iyiye gitmeyeceğiz ya da düzelebilmesi için ne yapmak lazım?

M.Y.TÜRKER:Ali amca sahanın içinde futbolun gerektiğini yaparsın kazanmak için tabi aşırıya kaçmamak adına. Ali amca iki tarafta birbirine saygı ve sevgi çerçevesinde mücadele olursa bunların olacağını düşünmüyorum.

ALİ MERMER:Türker benden bu kadar şimdilik.Tekrar tebrikler diyeyim ve devam mı önümüzdeki yıl Moymulspor da?Ve eklemek istediğin varsa buyur dinlerim.Ve elbette teşekkürler sohbet için.

M.Y.TÜRKER:Çok teşekkür ederim Ali amca şuna için konuşmak çok erken olduğunu düşünüyorum. Kütahya ve Tavşanlıda profesyonel takımların olmasını temenni ediyorum yetenek bir çok genç oyuncu var bunların önünü açmak için profesyonel ligin gerekli olduğunu düşünüyorum inşallah kafa yapılarımız değişir ve bu gençlerimiz için güzel bir gelecek olur.

29 martt türker yasin aydoğdu

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.