Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUSTAFA Y.TÜRKER SERAMİKSPORDA BİR FUTBOL USTASI

ALİ MERMER:Kar yağışı, yollarda meydana gelebilecek buzlanma ve don olayları nedeniyle, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı il merkezi ve ilçelerimizdeki özel ve resmi okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde kreş ve gündüz bakım evlerinde, özel eğitim kurslarında, muhtelif kurslarda, resmi okullarda devam etmekte olan destekleme ve yetiştirme kurslarında, özel okullarda devam etmekte olan takviye kurslarında 19/01/2022 Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.
Ayrıca ilimiz genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden engelli, hamile ve kronik hastalığı bulunan memur ve diğer kamu görevlileri 19/01/2022 Çarşamba günü 1 (bir) gün süreyle idari izinli sayılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
MUSTAFA Y.TÜRKER:Merhaba Ali abicim Seramikspor olarak kaliteli bir futbolcu grubu var.
Hedefimiz iyi futbol oynamak ve ligin üst sırasında bitirmekti hedefe emin adımlar ile yürüdüğümüzü düşünüyorum. Bu sene önceki sezonlara göre çok daha fazla rekabet halinde olunan bir lig olduğunu düşünüyorum her an herşeyin değişebileceği bir lig izliyoruz. Kişisel olarak kendi performansa bakan birisi değilim genel anlamda takım oyunu ve takıma yardımcı olmak İçin oynayan birisiyim bu anlamda takıma katkı sağladığımı düşünüyorum. Liğin 2. Yarısı İçin daha az yapan takım şampiyonluğu hedefe ulaşacağını düşünüyorum herkes için hayırlısı neyse o olsun diyorum ali amca çok teşekkür ederim saygılar sunarım. Herkese 2 yarıdaki maçları İçin başarılar dilerim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.