Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUSTAFA TOPBAŞ ÇAVDARHİSARSPORUN DENEYİMLİ KAPTANI

ALİ MERMER:Kaptan merhaba öncelikle bende bu aralar klasikleşen soru ile başlayayım.Pandemili günler futbolsuz nasıl geçiyor?
MUSTAFA TOPBAŞ:Pandemi dönenimde futboldan uzak kaldık vakit buldukça bireysel antrenman yapıyorum İngiltere ligi başta olmak üzere futbol maçlarını izliyorum takımdaki arkadaşlarla sık sık konuşuyoruz hepimiz futbolu çok özeldik sabırsızlıkla bekliyoruz .
ALİ MERMER:Peki ben seni esas olarak Beyköyspordan hatırlıyorumda.Sen en baştan anlatsan futbola nasıl başladın hangi  takımlarda oynadın?
MUSTAFA TOPBAŞFutbola memleketim Çavdarhisarsporda başladım 11 sene Çavdarhisarsporda oynadıktan sonra 3 sene Evliya çelebi devlet hastanesi sosyalspor 1 sene Gürağaçspor 1 sene Göbelspor 1 senede Beyköysporda oynadıktan sonra bu sene tekrardan yuvaya dönüş yaptım .

ALİ MERMER:Son sezon Kütahhya merkez B grubunda Çavdarhisar olarak grubu şampiyon tamamladınız diye biliyorum.Nasıl geçmişti sezon kaptanın gözüyle?
MUSTAFA TOPBAŞ: Eski genel genel kaptanımız şuanki başkanımız Ferat altındağla birlikte güzel bir takım kurduk ve halkla bütünleşerek Kütahya B grubunu şampiyon tamamladık ardından ply of grubunu 4.bitirdik ve pandemiden dolayı süper amatör kümeye terfi ettik Çavdarhisar halkı ve bizler için unutulmaz bir yıl oldu.
ALİ MERMER:)Peki bir amatör futbolcu olarak bütün amatör liglerde futbolun başlatılmaması konusunda ya da geç başlatılacağı konusunda sen neler düşünürsün?
MUSTAFA TOPBAŞ:Sağlık çalışanı olarak 1 yıldır pandemi sürecinde zorluk çektik Maçların başlaması amatörler için şuan zor görünüyor maddiyat olarak destek olmadan kulüplerin masrafları karşılaması çok zor görünüyor.
ALİ MERMER:)Peki kaptan ilimiz amatör futbolunu nasıl buluyorsun genel olarak.Futbol tatmin edici mi,gelişiyor muyuz zaman içerisinde yoksa yerimizde mi sayıyoruz?
MUSTAFA TOPBAŞ:İlimiz futbolunda alt yapıya daha çok önem verilmesi özellikle gençlere ve önem verilmesi gerek maalesef Kütahya’lı profesyonel futbolcu az iyi yerlerde ve takımlarda daha çok futbolcu oynaması ilimiz futboluna daha büyük etki yapacaktır. Bir ilde ne kadar çok profesyonel takım varsa daha çok profesyonel futbolcu çıkması demek.

ALİ MERMER:Topbaş kaptan çok uzatmayayım ben senin eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.Ve teşekkürler keyifli sohbet için.
MUSTAFA TOPBAŞ:13 yaşında başladım futbola yaş 32 oldu 19 yıldır Aralıksız futbol oynuyorum antrenman yapmayı oynamayı ve izlemeyi hepsinide  çok seviyorum.memleketim Çavdarhisar ve Çavdarhisarsporu çok seviyorum bütün gücümüzle mücadeleye çalışmaya devam edeceğiz üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ederim süper amatörde seyir zevki olan ve centilmence mücadele eden güçlü bir Çavdarhisarspor izleteceğiz.
Sevgili abim Ali Mermere çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.