Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

MUSTAFA KADERLİ AYVALISPOR KULÜP BAŞKANI

1.Amatör lig ekiplerimizden Ayvalıspor kulüp başkanı Mustafa Kaderli,2019-2020 sezonunda uygulanacak yaş kontenjanları konusunda açıklama yaptı.

Altyapı sorununu çözmeden yaş uygunluğu kurallarının kesin bir çözüm olduğunu düşünmüyorum. Kulüplerimizin bir çoğu ayakta kalma mücadelesi veriyor. Vize tescil giderleri, lige katılım bedeli, malzeme gideri, futbolcu gideri derken kulüplerimiz altyapıya gereken önemi istese de veremiyor.

Altyapı veremediğimiz için daha önce hiç organize futbol oynamamış gençler as takıma girecek, oynayarak öğrenmelerini bekleyeceğiz.

ayvalı minikler

Yaş uygunluğu kurallarına takılmayan gençler ; Kendi yaşıtlarıyla rekabet ederek kadrodaki yerini alacaklar, kendilerini kanıtlamaları için fırsat verilmiş olacak. Bu durumun faydalı yanları var.

Ancak üst liglerde oynayıp yaşa takılan futbolcuların (BAL – Süper Amatör ) , ekonomik menfaatlerinin daha yüksek olması ve birçoğunun maddi gelirlerini sadece futboldan kazanmaları dikkate alınarak, düzenlemenin onları mağdur etmeyecek şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum.

ayvalı bşkn ve yakup

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.