Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUSTAFA GÜRE VE SERKAN TÜRKER

Tunçbilek Belediyesporda futbollarını sürdüren,Mustafa Güre ve Serkan Türker’le futbol konuşmaya çalıştık.Her ikisini de uzun zamandır tanıyoruz diyebilirim,sahalarımızın centilmen futbolcularındandır.Aynı soruları yönelttik  ve düşüncelerini öğrendik.

ALİ MERMER:Merhaba,amatör futbolumuzun,deneyimli ve centilmen futbolcuları.Hem Tunçbilek Belediyesporu hem amatör futbolumuzu konuşmaya çalışayım.Önce şu son Balıköy maçınız izleyemedim yarım kalmış neler söylersiniz?

MUSTAFA GÜRE:Merhaba abim.Estağfurullah ne öğrendiysek uygulamaya çalışıyoruz büyüklerimizden. Balıköy maçı için konuşmak haddim değil sanırım .bişeyleri konuşup dillendirmeyi sevmem abi istenmeyen tatsız olaylar oldu.umarım uzatmak yerine herkes ders çıkartıp akıllanır. önümüzde önemli bir maçımız var takım olarak onu düşünüyoruz şuan.

SERKAN TÜRKER:Pazar günü oynanan Balıköyspor müsabakası saha olayları sebebiyle yarım kaldı ve Disiplin kuruluna sevk edildi , şu bunu yaptı bu şunu yaptı vs gerek yok sükunetımizi koruyup sonucunu bekleyeceğiz.

19 mart mustafa güre 11

ALİ MERMER:Peki bu haftaki maç önemli görünüyor Göbel Gençlikle nasıl geçer maç?

MUSTAFA GÜRE:Evet bu hafta Göbel maçı önemli umarım olaysız geçer abi. Seyircinin keyif alacağı sportmenlik ve centilmenliğin üst seviyede olacağı bir maç olmasını diliyorum.

SERKAN TÜRKER:Göbelspor sahada ne yaptığını bilen güçlü bir rakip.Zorlu maç olacağı kesin orada da arkdaşlarımız dostlarımız var ilk maçta mağlup olduk hepsini tebrik ettim. Yenemiyorsan tebrik etmesini saygı duymasını bileceksin iki takımada başarılar diliyorum..

19 mart serkan türker

ALİ MERMER:Peki Tavşanlı amatör futbolu gelişme gösteriyormu geriye mi gidiyor desem siz ne dersiniz?

MUSTAFA GÜRE:Bu soruya cevap vermek haddim mi bilmem ama bence gelişmiyor Tavşanlı da amatöre ait tek çim sahayı düzenlemek yerine sentetik yapıldı gelişme böyle mi olur.Hiç bir kulüp itiraz etmedi sanırım bu işe.Futbolcu konusuna gelirsek gelecek nesil saygıdan yoksun büyüyor.Amatör sporcu mükemmel olmak zorunda değil ama saygılı olmak zorunda temsil ettiğin takım giydiğin forma amatörde olsa haddini bilip ona göre oynamamız gerek diye düşünüyorum.

SERKAN TÜRKER:Bu konuda yorum yapacak kişiler bu işe yıllarını vermiş tecrübeli abilerimiz ,büyüklerimiz varken biz susalım..

ALİ MERMER:Bu aralar sporda şiddete takıntılıyım ben.Neredeyse olaysız hafta geçmiyor,futbolcular olarak siz neler söyleyebilirsiniz?

MUSTAFA GÜRE:Evet olaysız hafta yok abi. Örneği kendi üzerimden vereyim ben kimseyi sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım maç esnasında pozisyon gereği ikili mücadele oluyor saha içinde olay büyümesine etken taraftar diye düşünüyorum küfür olayı geriyor tüm takımları ve taraftarı yoksa zaten orada herkes birbirini tanıyor kendimize küfür edilmesini istemiyorsak bizde etmemeliyiz.

SERKAN TÜRKER:Bir kaç defa konuştuk seninle saha içi, saha dışı, olayları futbolumuzu ama yok yazmak çizmek konuşmak işe yaramıyor daha da artarak gidiyor.Ne söyleyelim kime ne diyelim Ali abi boşuna , inancım bitiyor artık benim duamız inşallah düzelir fazlada bir şey söylemeyeceğim..Önce ben kendime kızıyorum demek ki bu işi beceremiyoruz.

19 mart mustafa güre

ALİ MERMER:)Sağ olunuz benden bu kadar ilave etmek istediklerinizi dinlerim tabi.

MUSTAFA GÜRE:Biz teşekkür ederiz abi.

SERKAN TÜRKER:Emeklerine sağlık Ali abim teşekkür ederiz..

19 mart tunçbilek belediye

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.