Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUSTAFA GÜRE DEREBOYU YAĞMURLUSPOR

ALİ MERMER:Mustafa merhaba epeydir tanışırız da şöyle doyurucu muhabbet etmedik diye aklımda kalmış.Nasıl başladın futbola hangi takımlarda oynadın anlatabilir misin?

MUSTAFA GÜRE:Merhaba abi evet uzun zamandır seninle sohbet edemiyoruz. Tavşanlıda olup ta futbolla alakası olmayan çok az insan vardır. Bizim çocukluğumuz da şimdiki imkanlar yoktu sokaklarda oynardık. Hep çocukken abimin maçlarını izlemeyi çok severdim müthiş sağ ayağı vardı. Futbolu bıraktı ama hala oda sizler gibi karakovada. Benim de zamanım geldi başladım. Şimdiki imkanlar o zamanlarda olsaydı eminin o izlediğim büyüklerden çoğu ve kendi emsallerimden bir çoğu profesyonel olurdu. O zamanlar heves hırs saygı vardı. Şimdi imkanlar çoğaldıkça azaldı gibi sanki.Bir çok kulüpte oynadım sayılır. Başköy Bozbelen Beyköy Çardaklı Moymul Ömerbey Tunçbilek Bağlık şu an Yağmurludayım.

ALİ MERMER:Değişik teknik adamlarla da çalıştın futbolunu en çok etkileyen ya da şekillendiren teknik adam kimdi diye de sorabilir miyim?

MUSTAFA GÜRE:Evet bir çok teknik adamla çalıştım. Beni etkileyen Ekrem hoca olmuştu. Hiç bir zaman inanmazdım hocanın gazıyla bir topçu fark yaratamaz diye. Futbol takım oyunu bireysellik futbolu bitirir. O maç onun gazıyla 3 gol attım onu hiç unutamam. Ya gerçekten çok şanslıydım yada Ekrem hoca etkisi.

ALİ MERMER:Peki Mustafa şu son maçınıza gelelim Kuruçay maçı.Bana göre favoriydiniz de top bu belli olmuyor,ne dersin maç için?

 

MUSTAFA GÜRE:Son maça söylenecek çok söz yok. Aslında iyi başladık, istenmeyen sakatlıklar kötü sonuç getirdi. Baskılı başladık bir gol de bulduk. Sonrasında mecburi değişiklikler, moral bozulmaya başladı. Girdiğimiz pozisyonlar golle sonuçlanmayınca takımda düşüş oldu. Kuruçaysporu galibiyetinden dolayı tebrik ederim.

ALİ MERMER:Dokuz maç yaptınız bu güne kadar kendini nasıl buluyorsun bu maçlarda.ve takım olarak nasıldınız?

MUSTAFA GÜRE:Kendimle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Hocam ne görev verirse elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.Takıma baktığımızda bireysel de herkes iyi ama ilk başta dediğim gibi takım oyunu olmazsa bireysellik hiçtir.

ALİ MERMER:)Peki şu anda dördüncü sıradasınız üst sıra ile puan farkı açıldı diyeyim.1. amatör hedefi devam edebilir mi daha yoksa umut önümüzdeki yıllara mı kaldı?

MUSTAFA GÜRE:Puan durumuna bakılınca hala bir ihtimal var görünüyor çok zor ama imkansız değil.

ALİ MERMER:Mustafa Güre teşekkür ederim sohbet için.Başarılar sana ve takımına kalan maçlar için.İlave etmek istediğin her konuyu dinlerim tabi.

MUSTAFA GÜRE:Ben teşekkür ederim abim bütün takımlara kalan maçlarında başarılar dilerim.

 

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.