Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUSTAFA AKTEPE İLE FUTBOL

ALİ MERMER:Hocam merhaba,sizinle de uzun zamandır tanışıyoruz diyebilirim.Teknik adamlık yaşamınızı anlatabilir misiniz?Ne zaman başladınız hangi takımları çalıştırdınız vs vs.

MUSTAFA AKTEPE:Ali abim merhaba.Öncelikle tüm İslam alemine hayırlı Ramazanlar dilerim. Antrenörlüğe futbol oynadığım dönemde Dağçeşmesporda daha sonrada Güzelyurtsporda futbolcu antrenör olarak başladım diyebilirim. Daha sonra süper amatör küme de Çukurköysporda ve Akıncılar spor da Murat Göçmen hocam la [ kardeşim ] yardımcı antrenör olarak çalıştım. Güzelyurtsporun başında daha önceden bir şampiyonluk yaşadım. İnşallah bu sezon da tekrar yaşamak istiyoruz. Ali abim.

ALİ MERMER:Nasıl geçiyor futbolsuz günler diyeyim?

MUSTAFA AKTEPE: Ali abim futbol gerçekten hayatımızda çok yer etmiş. Hasretle o günlerin gelmesini bekliyoruz.

ALİ MERMER:2.amatör ligimiz 9 haftada yarım kaldı.Güzelyurtspor olarak 20 puanla 2.sıradasınız.Nasıl geçti geride kalan dokuz hafta?

MUSTAFA AKTEPE:Güzelyurtspor olarak dengeli bir takım kurduk ve sahaya tabiki kazanmak için ve her rakibimize saygı duyarak çıktık. Abi öncelikle yaptığımız işin sorumluluğu büyük. sevgi ve saygı önemlidir bende. Asıl amacımız topluma faydalı bireyler yetiştirebilmek. Kişilik ve karakter herşeyden önemlidir. Abi benim başarı anlayışım takım olabilme, çalışma ve birlik beraberliktir. Abi bunları yaparsanız takım üstünde etkiniz daha fazla olur ve bununda sahaya yansıdığını düşünüyorum.

ALİ MERMER:Mustafa hoca futbolcularından ne bekler gerek saha içinde gerek saha dışında?

MUSTAFA AKTEPE: Bir teknik adamın en çok istediği kadro kalitesi ve oyuncularının maç kazanma isteğinin olmasıdır.

ALİ MERMER:Bir teknik adamın maç sonucuna katkısı nedir sizce?Kimisi %10 der kimisi %5 siz ne düşünürsünüz?

MUSTAFA AKTEPE:Tabi ki sahaya katkı önemlidir. Maçın gidişatına göre saha içi sistem değişikliğini ve rakibin iyi ve zayıf yönlerini çözmek gerekir.

ALİ MERMER:Hocam futbol dışında neler yaparsınız?

MUSTAFA AKTEPE: Ali abim futbol dışında asıl mesleğim fotoğrafçılık. Zaten camianın çoğu kesimi sağ olsunlar çayımızı içmeye uğrar yanıma.

ALİ MERMER:Abi son olarak insanlık olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah Rabbim sağlıklı günlere tekrar bizi kavuşturacak. Dua edelim. Şu aralar evimizde kalalım ki tekrar bir an önce birlikte olabilmek için. Abi bu imkanı bize sunduğun için sana çok teşekkür ederim. Herkese sevgi ve saygılarımla…

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.