Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUSTAFA AKTEPE GÜZELYURTSPOR TEKNİK SORUMLUSU

Mustafa hocam ben aklıma takılanları sorayım bir solukta sizde bir solukta yanıtlayın.Önce son Derbentspor 2-0 öne geçtiğiniz maç 2-2 berabere bitti.Mesela bir de İsmail Doğu değişikliği var,tribünlerden,ya bu adam çıkar mı sesleri kulağıma geldi.Siz maçı nasıl değerlendirirsiniz.

Ukalalık olmasında,ilk beş takım arasında 15 golle en az gol takımsınız,gol atmakta sıkıntı var sanki.Ve bu hafta rakip Yaylacıkspor,kağıt üzerinde sizin için kolay maç gibi görünüyor.Bu maç ve sonrası için neler düşünürsüz?Ve tabi kj çok teşekkürler değerlendirmeleriniz için.

Çok değerli Ali abim öncelikle şunu söylemek isterim tabiki de 2 0 öne geçtiğimiz maçı kazanmak isterdik üstüne üstlük birde penaltı kaçırdık.

Oyuncu değişiklikleri konusunda ise 10 numara ve 11 numara oyundan çıkar mı diyenlerin maçı izlemediklerini düşünüyorum çünkü ikisini de kollarına girerek sakatlıkları dan dolayı çıkardık.

Bundan sonraki 5 maçımızı en iyi şekilde final havasında oynayarak kazanıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz ve ligdeki hiçbir maçın kolay geçeceğini düşünmüyoruz.

En az gol atan takım olabiliriz ama ilk maçta 5 gol yememize rağmen en az gol yiyen takımız. Önemli olan dengeli bir takım olmak. Ayrıca bütçe sıralamasında en sonlarda da olmamıza ragmen birlik beraberlik ve yapılan doğru işlerin neticesinde ligin zirvesindeyiz.

 

Ali abim ilgin için teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.