Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MURAT YALÇIN AYVALISPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

Son oynanan Ayvalıspor Kuruçayspor maçında,gene futbola yakışmayan görüntüler meydana gelmiş.Biz ayrıntılı bilgiyi tam olarak elde edemedik.Konuştuğumuz bazı kişilerde,isminin geçmesini pek istemedi.Ayvalıspor teknik direktörü Murat Yalçın,kısaca şöyle bir açıklama yaptı.

 

13 kasım ayvalı

Abi biz olaylar ayyuka çıkmasın diye,son 20 dakika sanırım gerekeni yaptık.Yaptığımızla taraftar olaylarını önledik,saha içi olayları küfürü önledik.Tepkimiz hakemeydi,çünkü tüm olayları tetikleyen kendisiydi.Karşı tarafta yer alan hakemin,bu işi ilk kez yaptığı bariz belliydi.

Maçın ilk yarısının en az 20 dakikasını on kişi oynadık.Yatan oyuncumuz kalkamıyor,bariz fauller,olan olmayan ofsaytlar,yanlış yere çıkan çıkmayan kartlar.İki önemli eksiğimiz vardı,rakibin galibiyetin kutlamak görevimizdi,öyle de yaptık.

Maçın başında size söylediğim gibi,seyir zevki olsun istiyordum.Takım olarak ilk yarı bunu çok yapmaya çalıştık.Ama ne yazık ki,lige yakışmayan hakemler gene iş başındaydı.

Maçın son 20 dakikası oyunu bıraktık,kendi aramızda top çevirdik.Maç hakemle oynanır,olmadığı için antrenman yapmak daha uygundu.

Kuruçaysporu tebrik eder başarılar dileriz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.