Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUHTEŞEM GALİBİYET VE LİDERLİK

Fıkrayı daha önce de yazdık,zaten bilinen fıkradır ama bu güne,kelimenin tam anlamı ile cuk oturuyor.Bu nedenle tekrarlamakta beis yok sanırım.

Hoca Nasrettin’e köylüleri,ısrarla bize vaaz ver diye üsteliyorlarmış.Nasrettin hoca da sürekli reddedermiş teklifleri.En sonunda dayanamamış ısrarlara.Tamam demiş bu cuma size vaaz edeceğim ama bedava yapmam,şu kadar para isterim.Köylüleri kabul etmişler,aralarında para toplayıp vermişler hocaya.Hoca da ogün hutbede mükemmel bir vaaz vermiş.Çıkışta Nasrettin hocanın etrafına toplanan herkes teşekkür etmiş.Hoca da onlara teşekkür edip,aldığı parayı iade etmiş.Almışlar da paralarını geri,sormadan edememişler.Hocam madem paramızı geri verecektin niye istedin?Birincisi demiş Nasrettin hoca,para verdiğiniz için,hepiniz beni can kulağı ile dinlediniz.İkincisi de,adamın cebinde para olunca,konuşmanın keyfi de bir başka oluyor.

21 ekim başiskele

Bizimkisi de tam bu hesap işte.Başiskele Doğantepespor karşısında aldığımız galibiyet,cebimize giren para gibi.Galibiyetin yanında,attığımız dört gol,oynadığımız muhteşem futbol,keyfimize keyif kattı.Uzun zamandır bu kadar keyifle oturmamıştık yazalım diye,klavye başına.

21 ekim mustafa

Evet abartılı değil,gerçekten muhteşem oynadık bana göre.Maçtan iki gün önce Cengizhan Gündüz,muhteşem başlayacağım ilk onbir de demişti.Hem o sözünü tuttu,muhteşem oynadı,hem takımımızda oynayan bütün futbolcu kardeşlerimiz muhteşem oynadı.

21 ekim cengizhan ali aydemir

Açıkcası maçtan önce biraz ikircikliydik,Hem rakip liderdi hemde sevgili Yalçın Kıldıran’la bir gece önce yaptığımız sohbet içimize kuşku düşürüyordu.Ama maç beklediğimizden mükemmel geçti ve bunu da hepimiz gördük.Üst üste dördüncü maçımızı,üstelik dört golle kazanıp liderliğe oturmuşuz.Kısaca bütün takımımız,oynayan oynamayan hepsi muhteşemdi diyerek,hepsini ayrı ayrı bir kez daha kutlayalım.

21 ekim ben sarıgöl kıldıran

Bize göre galibiyetin baş mimarı sevgili Erhan Sarıgöl’dür.Hem Sarıgöl hocayı hem Fatih Akdemir ve Fatih Mumcu hocaları bütün içtenliğimizle kutluyoruz.Maçın ikinci yarısı başlarken Sarıgöl hocaya,bravo hocam dedim.Dur bir abi daha bitmedi 45 dakika var yanıtını alınca güldüm.Tabi ki sayın başkan Akın Şirin ve bütün yöneticilerimiz de tebriki hak ediyorlar.

21 ekim burhan imam kıldıran

Maç öncesinde Başiskele Doğantepespor genel koordinatörü sevgili Yalçın Kıldıran bütün ilgiyi üzerinde toplayan kişiydi.Hak ediyor tabi Yalçın Kıldıran kendisine gösterilen ilgiyi.Bütün taraftarlarımızda hem Yalçın Kıldıran’a hem rakip takımın kaptanlığını yapan İshak Topçu’ya gereken ilgi,sevgi ve saygıyı gösterdi canı yürekten kutluyoruz taraftarımızı da.

21 ekim celalettin askf bşkn

Kütahya ASKF başkanı sayın Murat Cengiz’de takımımızın ada stadındaki maçındaydı gene.Biz sayın Cengiz’in T.Linyitspor maçlarında olmasını önemsiyoruz ve hoşumuza da gidiyor doğrusu.Gene Kütahya  ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay bu maçında saha denetçisiydi.Üst üste iki maçtır bu görevi yerine getiriyor  kutluyoruz kendisini.

21 ekim adem rakip 5

Bir ara emniyet müdürümüz sayın Turgay Temel ile keyifli bir sohbetin içine daldık.Kış geliyor bundan sonra işiniz zor dedi.Valla sayın müdürüm,sizin işleriniz bizden zor yanıtını verdik.Hepimizin işi zor,sağlıklı olaım hep birlikte zorlukların üstesinden geliriz yanıtını verdi.T.Linyitsporu iyi buluyor sayın Turgay Temel,geçen yıllardan çok daha iyi olduğumuzu düşünüyor.Senin hakemle mevzu ne oldu dedi vallahi bilmiyorum dedi.Prosedür hakkında bayağı bir bilgi sahibi oldum sayesinde.

21 ekim demir özkan

Maç öncesinde,Tepeciksporlu Hakan Demir ve Çardaklısporlu İbrahim Özkan’la laflayıp ayak üstü tebrik ettik.İki eski takım arkadaşı ve her ikisinin takımı da bu hafta galip.Gençlergücünden Hasan Korkmaz,tribünlerde tek başınaydı bir ara.Yalnız köşeye çekilmişsin dedim.Çok gürültü oluyor abi,burası iyi böyle sakin dedi,demesine de maç başladığında,onunda etrafı dolmuştu.Sakatlığı hala süren Ömerbeyspor kalecisi,Semih Aydoğdu,ilişti bir ara gözüme.Biraz daha zaman varmış iyileşmesi için.Tam çıkarken,İsmail Batur göründü,sayın Murat Cengiz’le gülüşerek sohbet ediyordu.

21 ekim linyit yedekler

Adaşımız ilçe spor müdürlüğü görevlisi Ali Kaynak’la da neşeliydik.Kaynak’da bana katılıyor,ya da ben ona katılıyorum.Muhteşem bir futbol oynadık ve karşılığını aldık.Ali Kaynak bu galibiyetin daha da değerlenmesi için,önümüzdeki iki maçtan altı puan alabilmeliyiz düşüncesinde.Ali Kaynak bizi Cengizhan Gündüz’ün ağabeyi ile tanıştırdı.Emre Gündüz kardeşini izlemeye gelmiş,konuştuk maç öncesi,kardeşinin çok daha iyi olacağını düşünüyor.

21 ekimkaynak

Benim T.Linyitspor manyağı dediğim bir delikanlı var,İsmail Yanık.İnegöl’den geldi,kazanacağımıza inanarak geldi. Maç içersinde ikide bir de telefon.Bir ara Hüseyin Yeğen beye söyle strese gerek kalmadı maçı kopardık dedi söyledim.Sonra tutturdu Erhan hocam kulübede ayak ayak üstüne atmış fotoğrafını çek,bana lazım diye ısrarcı.Kardeşim hocanın dibindeyiz,kulübeye girmiyor ki diye savuşturduk.

21 ekim ben topçu

Son olarak gene maç öncesinde,Yalçın Kıldıran ve takımımızın eski sorumlularından,yıllarını T.Linyitspora vermiş Ahmet Erdinç ve Burhan Zorba’nın oldukça keyifli sohbet ettiğini ekleyeyim.

21 ekim bozkır

21 ekim taraftarlar

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.