Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİNİN AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin açılış töreni gerçekleşti.
Törende konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, KSBÜ’nün gün geçtikçe daha da büyüdüğünü belirterek, “Yeni açılan fakültemizde şu an için iki bölüm bulunuyor. Ancak ilerleyen yıllarda bölümler eklenerek daha da büyüyeceğiz. Sizlerin heyecanıyla büyüyoruz. Burada sadece pasif olarak ders almayacaksınız, hocalarınızla birlikte aktif olarak çalışacaksınız. Projeler üreteceksiniz.” diye konuştu.
SAĞLIK TEKNOLOJİLERİNE KATKI SUNULACAK
Rektör Kavuncu konuşmasına şöyle devam etti: “Sağlık teknolojileri açısından multidisipliner çalışmalara ihtiyaç bulunuyor. Bizler bu ihtiyaca cevap vermek için yeni fakültemizle çalışacağız. Sağlık teknolojilerinde kat edilmesi gereken yol var. Ancak pandemi döneminde gördük ki, ülkemiz bu alanda yenilikler/ ürünler sundu. İstersek başarabiliriz. Sizlerle birlikte yeni ürünler ortaya koymak için çalışacağız. Ülkemizin bu alanda dünyada ön plana çıkmasını istiyoruz. Yeni eğitim- öğretim yılında hepinize başarılar dilerim.”

Törende konuşan Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven, KSBÜ’nün genç bir üniversite olduğunu belirterek, “Sağlık Üniversitesi çatısı altında, multidisipliner çalışmalar yaparak, hep beraber öğreneceğiz, hep beraber keşfedeceğiz. Başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” dedi.
DEVLET ÜNİVERSİTELERİNDE İLK OLAN ADLİ BİLİMLER BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE KAVUŞTU
Adli Bilimler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener ise, devlet üniversitelerinde ilk adli bilimler bölümü olarak faaliyete geçmenin kendileri için büyük sorumluluk getirdiğini ifade ederek şöyle devam etti: “Bu sorumluluğu en iyi şekilde üstlenmek için elimizden geleni yapacağız. Biz hazırız. Öğrencilerimizle birlikte keşfedeceğiz, birlikte araştıracağız.”
Açılış programına Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Duygu Perçin Renders ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, akademik ve idari personel ile birlikte öğrenciler katıldı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.