BAL da bu sezon ilimizi temsil edecek takımlardan,Evliya Çelebi Çağlayan Azotspor transferde hız kesmiyor.Son olarak sosyal medya hesaplarındanibir dönem Tavşanlı Linyitsporda da forma giyen,Muhammet ve Mustafa Aksoy kardeşlerin transfer haberini duyurdular.

Futbola Bucaspor’da başlayan sonrasında sırasıyla Turgutluspor, Akşehirspor, Bornova Futbol Kulübü, Tki Tavşanlı Linyitpsor, Alaşehir Belediyespor, Hacırahmanlıspor ve Kemalpaşaspor’da oynayan 1990 doğumlu Sağ Bek Muhammet Aksoy kariyeri boyunca BAL Liginde 68 maçta 7 Gol istatistikleri ile oynamıştır. Mücadeleci ve çabukluğu ön planda olan 30 yaşında ki oyuncu bundan sonra takımımız için ter dökecektir her iki tarafada hayırlı olması dileğiyle aramıza hoş geldin.
MUHAMMET AKSOY

Futbola Türkiye’nin en büyük kulüplerinden olan Beşiktaş’ta başlayan daha sonra Turgutluspor’da profesyonelliğe adım atan sonrasında sırasıyla Akşehirspor, Tki Tavşanlı Linyitspor, Kemalpaşaspor’da forma giyen 1995 doğumlu kenar ve santrafor Mustafa Aksoy kariyeri boyunca TFF 2.Lig 5 Maç TFF 3.LİG 12 Maç 1 Gol BAL Ligi 68 Maç 13 Gol istatistikleri ile oynamıştır. Hızı ve çabukluğu ile ön planda olan 25 yaşındaki oyuncu bundan sonra takımımız için ter dökecektir her iki tarafada hayırlı olması dileğiyle aramıza hoş geldin.
MUSTAFA AKSOY
