Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUHAMMET BÜTÜNER BEYKÖYSPORUN GENÇ FUTBOLCUSU

ALİ MERMER:Muhammet önce tebrik edeyim seni hayatına yeni bir yön vermenin ilk adımını attın.Şimdiye kadar çok konuşmadık,kendini tanıtsan önce,futbola nasıl başladın,oynadığın takımlar vs.vs.

MUHAMMET BÜTÜNER:Öncelikle bu konuşma icin tesekkur ederim ali amcam. Seninde dediğin gibi hayata yön vermek Allahın emrini yerine getirmek için adımımızı attık çok tesekkur ederim. Yaşım 21 sol bek ve sol stoper olarak oynuyorum.

Futbola 2013 yılında Moymulspor alt yapısında başladım sırasıyla U15 U17 U19 takımı ve A takımda oynayıp 2017 yılında Beyköyspor’a transfer oldum.

ALİ MERMER:)Peki hemen bu sezon ilk kez puan kaybettiğiniz Bağlıkspor maçını sorayım,2-2 berabere kaldınız ne ler söylersin bu maç için?

MUHAMMET BÜTÜNER:)Evet Bağlıkspor maçında ilk puan kaybını yaşadık hedefimiz 5 te 5 yapmaktı ama nasip olmadı tabi ki 5 te 5 olmadı diye gevşemek yok 2. Yarı daha iyi hazırlanıp şampiyon olacağımıza inancım tam.

ALİ MERMER:Beyköyspor ilk yarı bitiminde,13 puanla lider,18 golle en çok golatan 3 golle en az gol yiyen takım ilk yarıyı genel olarak nasıl değerlendirirsin?

MUHAMMET BÜTÜNER:İlk yari bitiminde lider olmak en çok gol atan en az gol yiyen takım olmak şampiyonluk hedefi olan takım olduğumuzun kanıtıdır benim gözümde. Ve bu takım buralara lider olarak geldiyse başta Mustafa hocamızın abilerimizin tecrübeleri ve gençlere güvenmesiyle olmuştur.

ALİ MERMER:En yakın rakibiniz Çobanköyspor ile sadece bir puan fark var,ligin ikinci yarısı için aklından geçen nedir?

MUHAMMET BÜTÜNER:Evet Çobanköyspor ile 1 puan fark var.Ama bizim için puan farkı önemli değil. Biz 2.yarıya daha iyi hazırlanip Beyköysporu sampiyon yapacağız. 2.yarı futbol için bütün takımlara şans getirsin kazanan dostluk olsun.

ALİ MERMER:Muhammet teşekkür ederim,Allah gönlünüze göre versin diyeyim.İlave etmek istediklerini dinlerim tabi.

MUHAMMET BÜTÜNER:Bu konuşmadan dolayı ben teşekkür ederim Ali amcam. İlave etmek istediğim tek şey Allahın izniyle BEYKÖYSPOR ŞAMPİYON OLACAK.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.