Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUHAMMET AKSOY’LA TAVŞANLI LİNYİTSPOR

A.MERMER:Muhammet öncelikle bana ve taraftarlarımıza anlatabilirmisin kendini?Futbola nasıl başladın,hangi kulüplerde oynadın?
M.AKSOY:Futbola Turgutlu Belediyesporda başladım ve oradan Turgutluspora geçtim.Sonrasında Bucaspora transfer oldum ve 3 yıl oynadım.Buca’dan sonra Akşehirspora transfer oldum ve orada da 3 yıl oynadım.Sonrasında bildiğiniz gibi geçen sezonun ikinci yarısında Tavşanlı Linyitspora geldimve bu yılda devam edeceğiz.
A.MERMER:Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında geldin,peki oynadığın dönem açısından takımı ve kendi açından değerlendirebilirmisin?

 

444 temmuz muhammet 11
M.AKSOY:Geldiğimde çok iyi bir kulüp ve takımla karşılaştım.Ama profosyenel futbolculardan oluşan bir takımdı ve lige tam olarak adapte olamamışlardı.Bu sene çok daha güzel,birbirini ve ligi tanıyan bir takım olacağımızdan hiç şüphem yok.
A.MERMER:Muhammet Akşehirspordan,kardeşin Mustafa ile birlikte gelmiştiniz.Hanginiz büyük diyeyim önce.Sonra da iki kardeşin birlikte oynaması,pek sık rastlanılan bir olay değil.Nasıl bir duygu,mutlumusunuz birlikte oynamaktan?

 

444 temmuz muhammet
M.AKSOY:Ben 27 yaşındayım,Mustafa ise 22 şu an.Ayrıca geçtiğimiz sezon bizde ilk defa birlikteydik.Kardeşimin bana olan saygısından dolayı çok sıkıntı çekmedik ve bu durumdan dolayı çok mutluyum.
A.MERMER:Tunçbilek tesislerimiz,ada stadımız nasıl?Taraftarlarla ilgili bir şeylerde söyleyebilirmisin?
M.AKSOY:Öncelikle tesislerin şehir dışında olması ve takımın sürekli beraber olması,adaptasyon ve futbol açısından güzel.Stadımız ise,Ege bölgesinin en güzel ilk beş sahasından kesinlikle birisi.Taraftar ise,takımına,topçusuna ve şehrine gerçekten sahip çıkıyor.Bu sene daha büyük destekle inşallah hedef ŞAMPİYONLUK.

444 temmuz muhammet 33
A.MERMER:Muhammet teşekkür ederim,eklemek istediğin varsa buyr dinlerim.İnşallah arkadaşlarınla başarılı olursunuz,Tavşanlı’nın ihtiyacı var buna.
M.AKSOY:Ben teşekküre ederim,çok güzel bir sohbetti.Umarım takım ve taraftar bütünlüğü ile herşeyin üstesinden gelip,Tavşanlı halkına şampiyonluk getirip,eski günlerine bir nebze olsun dönmesini sağlarız.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.