Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MÜCAHİT ÖZKAN BEYKÖYSPORUN DENEYİMLİ FUTBOLCUSU

ALİ MERMER: Mücahit epeydir tanışırızda şöyle etraflıca sohbet etmedik pek.Kendini anlatarak başlasan önce futbola nasıl başladın hangi takımlarda oynadın vs vs.

MÜCAHİT ÖZKAN:Öncelikle merhaba Ali abi futbola miniklerde Beyköysporda başladım. 15 yıldan fazla futbolun amatörün içerisindeyim. Bu süre içerisinde Ayvalıspor ve Dağçeşmespor gibi kulüplerde yer aldım bu kulüplerde şampiyonluklar yaşadım.

ALİ MERMER:Peki Mücahit futbol konuşalım önce Andorra milli maçımız.Sıkıntılı maç oldu sen ne dersin?

MÜCAHİT ÖZKAN: Evet abi aynen sana katılıyorum. Aradığımız gölü erken bulamadığımız için sıkıntı yaşadık. Millilerimiz ortaya koyduğu güzel futbolun karşılığını son dakikada bulduğumuz golle aldı ve derin bir nefes alarak rahatladık

ALİ MERMER:Madem milli maçtan girdik Türkiye’deki yabancı sınırlaması icin ne düşünürsün?Yabancı serbestliği Türk futboluna ne kazandırıyor ne kaybettiriyor?

MÜCAHİT ÖZKAN: Serbestlik kaliteyi artırıyor abi. Ama gerçekten alt yapıya ve amatöre gerçek destek verilirse yabancıya ihtiyaç kalmaz.

ALİ MERMER:)Peki son hazırlık maçı gene beraberlik futbolcu olarak Beyköysporun hazırlık dönemini nasıl değerlendirirsin?

MÜCAHİT ÖZKAN: Sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Hazırlık maçlarında şuan için skordan çok eksiklerimize bakıyoruz ve daha iyi olabilmek için hazırlanıyoruz.

ALİ MERMER:1.amatör lig iki gruptan oluştu gene kendi grubunuz için ne düşünürsün?Açıkcası Beyköyspor favorisi mi grubun?

MÜCAHİT ÖZKAN:Rakiplerimizi her zaman ciddiye alıyoruz. Evet Beyköyspor her zaman favori abi.

ALİ MERMER: Peki Mücahit benden bu kadar diyeyim.Eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.Teşekkürler keyifli sohbet için.

MÜCAHİT ÖZKAN:Öncelikle bana vakit ayırdığın için bende çok teşekkür ederim abi. Güzel bir sohbetti benim için de. Son olarak da bütün kulüplerimize başarılı ve sakatlık olmadan güzel bir sezon geçirmelerini temenni ederim..

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.