Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MÜBAREK BACALARIN BELDESİNDE TAVŞANLI LİNYİTSPOR ANTRENMANI

Hani biz genel alışkanlık haline getirdik ya,uzunca bir süredir,haftada bir gün Tunçbilek’te T.Linyitspor antrenmanını izlemeyi.Araya kurban bayramı ve takımımızın kupa maçı nedeniyle ada stadında antrenman yapmasıyla,çok uzun zamandır Tunçbilek’e antrenman izlemeye gitmiyor muşuz gibi mize geldi.

Tunçbilek’e yola düşüp girişe geldiğimizde ilk önce mübarek bacaların birisini gördük.Gökyüzüne kapkara dumanlarını salıyordu,mübarek bacaların dumanları da sanki nazlı gelin gibi süzülüyordu havada.Bir diğer bacadan da çıkıyordu dumanlarda onlar o kadar kapkara değildi.Tabi gözümüzle görmek mümkün değilde kutsal tozuda aşağıya bırakıyordu elbette bu kapkara dumanlar.(Bu arada bu mübarek bacalar ve kutsal toz demeyi Mustafa Uysal’dan öğrendim.)İnşallah bir gün hoop abi benim benzetmelerimi izinsiz kullanıyorsun diye karşımıza çıkmaz.

Sonra geldik tesislere,Erdoğan hocanın odaya baktım yok.Sorun yok tabi köşeden kıvrılıp genel kaptanın odaya yöneldim.Dördü bir arada,genel kaptan Hüseyin Yeğen,yönetici İlkay Güre,hocamız Erdoğan Sarıuşak ve kulüp müdürü Aziz Duyum.İşleri müdüre yıkmışlar,o bilgisayar başında,üçü lak lak ediyor.Şaka şaka,sayın Sarıuşak kupa maçımızdan önce ciddi anlamda bir hazırlık maçı yapmak istemiş.Her biri telefonla en yakınlardaki takımlara ulaşıp konuşma derdindeler.

Zaten hemen odaya ilk girdiğimizde de konu özelse hemen geri döneyim demeyi de ihmal etmedik.Sağ olsunlar yok abi saklımız gizlimiz deyince bizde sohbet ortamına takıldık.Tabi az konuştuk çok dinledik genelde huyumuz böyledir bu durumlarda.

Arada Tunçbilek Belediyesporlu iki futbolcu geldi,birinde sakatlık varmış.Kontak da kurmuşlar kulüple,masörümüz sevgili İsmail Akar’a gelmişler gerekli tedavi için.Antrenman devam ederken sordum Akar’a ne iş diye?Abi zaman zaman tedavi anlamında bizden yardım istiyorlar,bende elimden geleni yapıyorum yanıtını aldım.Birde kusura bakmasınlar,genç futbolcuların isimleri de sormuştum,not almayı unutmuşum,aklımdan çıkmış isimler,yaşlanıyoruz iyice diyeyim en iyisi.

Sonra antrenman saati geldi,futbolcularımız sahada,biz keyifli gördük hepsini.Ziraat Türkiye kupasında tur atlamanın keyfi diyeyim.Sanırım bir tek Alperen Yıldırım haricinde kadro tamamdı.Bu da başka bir yaşlılık alameti olsa gerek.Eskiden teknik adamlara sorardık,kim var kim yok antrenmanda diye.

Dedik ya futbolcu kardeşlerimiz neşeli biz de kör topal resim almaya çalışıyoruz,olduğu kadar gali.Sonra sıkı taraftarlardan Fatih İlik geldi oğluyla.Sonrada şu an takım çalıştırmayan İbrahim Karakaya ile beraber Tuncay Kara.

Eski binanın hemen önünde oturup hep birlikte antrenmanı izledik.Tabi esas mevzu geçtiğimiz kupa maçı.İyiydik,kötüydük,şu şöyleydi bu böyleydi,falan filan derken Fatih İlik’le pek bir ortak nokta bulamadık gibi.Konuyu dağıtmak için Tuncay Kara’ya gel seni Bölgesel Amatörün Sesi sayfasında meşhur edeyim dedim.Nasıl yani deyince dur şimdi görürsün deyip,birlikte resmi alıp,yayınladım.Bu kıyağımı da unutma dedim Tuncay’a.

Antrenmanı izleyenler sadece bizler değildik tabi.Başkan Akın Şirin,genel kaptan Hüseyin Yeğen ve yönetici İlkay Güre’de izliyorlar.Bir ara,Yeğen ve Güre sıkı bir muhabbete dalmışlar,Tuncay çek abi şunları ne konuşuyorlar ki dedi.Kalkamayacağım deyince ver telefonu ben hallederim deyip çözümledi,konuyu.

Tuncay Kara ve İbrahim Karakaya gitmek için ayaklanınca bende geliyorum deyip takıldım peşlerine.Tabi yanlarından geçtiğimiz,Eray’a,Bozkır’a,Zeytin’e kaleci Cihyat ve Oktay Tosun hocaya iyi akşamlar demeyi de ihmal etmedik.

Burada öğrentimiz bir ayrıntıyı da yazalım.Tunçbilek Belediyespor amatör lig maçlarını bu sahada oynayacakmış.Açıkcası pek sıcak bakmadık konuya da nasıl olur bilemiyoruz.T.Linyitsporun neredeyse her gün antrenmanı var,on beş günde bir maç yüküde binecek.Çim saha ne kadar kaldırır bilinmez.Bir de yarın öbür gün Tunçbilek Belediyespor burada antrenman da yapmak isterse,ki olur mu olur,yandı gülüm keten helva.

Ziraat Türkiye kupasında ikinci turu da geçelimde,sonrasını hep birlikte düşünürüz gali.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.