Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULUN FEDERALLERİ TATİLE Mİ ÇIKIYOR

Moymulsporun taraftar grubu federaller,sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile,tribünlerde,etkin rol oynamaya ara verdiklerini duyurdu. Bize göre zamansız alınmış bir karar gibi görünse de,açıklamalarını aynen paylaşıyoruz.

27 kasım federaller 22

Yaklaşık 4 sene geçti takımımız uğruna sayısız hüzünler, nice sevinçler yaşandı. Yeri geldi tek kişi kaldık, yeri geldi yüzler olduk ama gittiğimiz her yerde iz bırakmaya çalıştık. MOYMULSPOR isminin bulunduğu her yerde bulunmayı kendimize görev bildik. Bu şehir de herkese örnek olabilmek için, genç kardeşlerimizin kötü yola gitmemesi için uğraştık, uğraş verdik.

Tabi ki bizimde zaman zaman hatalarımız oldu ama hiç bir zaman kabul etmemezlik yapmadık hep daha iyisi için çabaladık.

Kimi zaman kan bağış çadırlarında, kimi zaman orman yangınlarında, kimi zaman hatıra bileti organizasyonunda, kimi zaman pankartlarımızla bir şekilde hep bir yerlerde karşınıza çıktık.

Belki profesyonel liglerde değildik, büyük kitlelere de hitap etmiyorduk ama her zaman amacımız belliydi. Çünkü profesyonel seviyorduk.

Fikstüre bağlı ayarladık hayatlarımızı, derdimiz Moymulspor’un başarısı ve bu başarıyla gelecek; birlik, beraberlik ortamının sağlanmasıydı. Bunları yaparken hiçbir zaman ayrıştırıcı olmadık daima birleştirici olmaya çalıştık.

Ama biz çok yorulduk !

İnanın bizler için en zor kararlardan birini vermekti. Şuan yüreğimizde ki acının tarifi yok. Fakat içimizde yaşadığımız son olaylardan sonra takımımıza zarar vermemek ve ayrıştırıcı olmamak adına uzun bir tatile çıkıyoruz. Tribünlerde uzun bir süre aktif rol almayacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Bu yüzden tribünlerdeki hiçbir olaydan mesul değiliz. Biz başlattık biz bitirelim istedik.

Her zaman yanımızda olan değerli başkanımız ve yöneticilere, mahalle mülki amirlerine, desteğini eksik etmeyen esnaf ve abilerimize, değerli basın üyelerine, Tavşanlı halkına ve tabi ki değerli Moymulspora gönül verenlere teşekkür ederiz.

Moymulspor’umuzun daha büyük başarılara imza atması dileğiyle. Hakkınızı helal edin, biz bizimkileri helal ediyoruz. Sen çok yaşa Moymulspor ! Gereksiz küfüre karşı olduğumuzu bildiriyor, hoşçakalın diyoruz.

Saygı ve sevgi
ile kalın.

Moymulspor Federaller Bağımsız Taraftar Oluşumu

27 kasım moymulspor

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.