Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPORUN ORTA SAHADAKİ YENİ BEYNİ HÜSEYİN GÜLEÇ

A.MERMER:Sevgili kaptan önce Moymulspora transferin hayırlı olsun diyeyim tekrar.Sonra öncelikle Tavşanlı Gençlikspordaki geçen sezonu değerlendirelim,ne dersin?

H.GÜLEÇ:Çok teşekkür ederim Ali abicim umarım iki taraf içinde hayırlı olur.Geçen sezon takım olarak iyi bir sezon geçirdik.Kendi açımdanda güzel bir sezon oldu.Özellikle sayın Hasan Ordu başkanıma,gerek sezon içi,gerekse sezon sonu bana vermiş olduğu destek için çok teşekkür ediyorum.

 

26 temmuz güleç 1126 temmuz güleç 12

A.MERMER:Yeni sezonda Moymulspordası,neden Moymulspordasın ve daha önce BAL deneyimin oldu mu?

H.GÜLEÇ:Başta,Moymulspor büyük ve hedefleri olan bir camia.İlk görüşmelerimizden itibaren,gerek İbrahim Sarızeybek başkanım olsun,gerek Erhan hocam olsun,gerek yöneticiler olsun bunu çok iyi hissettirdiler.Bende bu takımın bir parçası olmak istedim.Daha önce 3.lig tecrübem oldu,ancak BAL tecrübem olmadı,bu açıdan da daha çok hevesliyim.

A.MERMER:BAL demişken,hiç oynamadım dediğine göre,inceledinmi BAL statüsünü  uygulamalarını?Örneğin yaş grupları uygulamaları var,sen ne düşünüyorsun?

 

26 temmuz güleç26 temmuz moymul başkan

H.GÜLEÇ:Evet inceledim,yaş statüsünü doğru buluyorum.Genç futbulcuların daha çok şans bulması gerektiğini düşünüyorum.Ancak 3.ligde yabancı oyuncu oynatmayıp,bu ligde serbest olması,çelişkili geliyor bana.

A.MERMER:Peki Hüseyin kaptan,futbolda taktik kavramlar hakkında ne düşünürsün?İşte sistemler var,örneğin 3-5-2 veya 4-4-2 vs.vs,çok önemli mi sistem günümüz futbolunda?

H.GÜLEÇ:Sistemler hakkında düşüncem,bence lig yükseldikçe,kalite arttıkça,taktiğin önemi artıyor.Alt seviyeler için bu geçerli olmuyor,daha çok mücadele oyununa dönüyor.Üst seviyelerde kalite birbirine yaklaştıkça,taktik ve sistemler daha belirleyici oluyor.Tabi futbolcu yapısı önemli olan.

A.MERMER:Tavşanlı’da özellikle karakova tesislerine kafayı takmış biriyim ben.Özellikle izleyici açısından Tavşanlı’mıza yakışmıyor bu tesisler.Dahası örneğin ışıklandırma sorunu da var,çok şeyde söylenebilir,sen ne düşünürsün futbolcu olarak?

H.GÜLEÇ:Karakova sahalarını,özellikle güvenlik açısından yeterli bulmuyorum,geçen sezonda bir çok kez gördük bunu.Soyunma odaları da yetersiz kalıyor,arka olan maçlarda ışıklandırma sorunu da var tabi.

 

26 temmuz moymul yurttaş

A.MERMER:Son olarak gene Moymulspora dönelim.BAL statüsü malum,ilimizde 4 takım var ve iki takım direk küme düşecek.Moymulsporun şansı nedir,kurulan ve transferi devam eden kadro için neler diyebilirsin,deneyimli bir futbolcu olarak?

H.GÜLEÇ:Bu sezon için iddiamız olduğunu düşünüyorum.Zaten geçen sezondan iyi bir takımı vardı Moymulsporun,büyük bir bölümü korundu.Yapılan transferlerin doğru ve bu takıma  katkı yapacak futbolcular olduğunu düşünüyorum.Tabi birde Erhan hoca faktörü var,onun bu seviyelerde çok büyük tecrümesi var ve takım üzerinde büyü etkisi var diye düşünüyorum.

A.MERMER.Sevgili kaptan teşekkürler,güzel ve keyifli sohbet oldu benim için.Benim unuttuğum,senin eklemek istediğin konu varsa buyur dinlerim.Şimdiden Moymulspora,sana ve bütün takım arkadaşlarına tüm içtenliğimle başarılar dilerim.

H.GÜLEÇ:Asıl bu güzel sohbet için ben teşekkür ederim Ali abicim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.