Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPORDA BİR MİLLİ FUTBOLCU SİNAN ÖZMUSUL

ALİ MERMER:Sinan merhaba,sanırım gene klasik ilk sorummla başlayacağım.Bu sezon geldin değil mi Moymulspora?Tanıtsan bana ve sporseverlere kendini.

31 mart sinan eski takım

SİNAN ÖZMUSUL:1996 Eskişehir doğumluyum Eskişehirspor altyapısında futbola başladım 8 yıl altyapıda akademi liglerinde oynadım Moymul spora bu sene Eskişehir spor amatör takımı Çiftelerspordan transfer oldum. Geçen sene Eskişehir şampiyonu olduk play offta 2-1 yenildik.bal ligine çıkamadık.

ALİ MERMER:Peki Moymulsporda bence de erken gelen bir şampiyonluk elde ettiniz.Önce Moymulsporu sonrasında kendi performansını nasıl bulduğunu anlatabilir misin?

SİNAN ÖZMUSUL: bu sene Kütahya süper amatörde ilk defa oynadım transfer olduğumda takıma, şehre yabancıydım ama takımımız kaliteli futbolculardan oluşuyordu bu yabancılığı yönetimimiz arkadaşlarım sayesinde çabuk atlattım ve takıma adapte oldum. Takımızın başarısı çok çalışkan olması ve sezon öncesi iyi antrenmanlara borçludur bence bende bu sampıyonlukta elimden geleni yaptım.

31  mart sinan

ALİ MERMER:Sen her hangi bir kategoride milli formayı giydin mi Sinan?Giydin ise hangi kategoride hangi yıl veya yıllar da?

SİNAN ÖZMUSUL:Eskişehirspor altyapısında oynarken U-17 milli takımına seçildim 18.12.2012 yılında romanya özel maçta görev aldım milli takıma çağrılmamda u-16 takımı ile Türkiye ikinciliğinde gösterdiğim performansım etkili oldu.

ALİ MERMER:Futbolun dışına çıkalım biraz,futbol dışında nasıl bir yaşantısı vardır Sinan’ın?Hobileri nelerdir,başka sporlarla ilgilenir mi,sinema tiyatro ile arası nasıldır?

Kitap okur musun okuyorsan hangi tür kitaplar tercihindir.Hadi bunun yanında yemek ayırımı yapar mı diyeyim mesela ve en sevdiği yemek ve tatlı nedir?

SİNAN ÖZMUSUL:Vaktim oldukça kitap okuyorum genellikle polisiye ve roman okurum. Yemek ayırımı yapmam ama sporcu olduğum için yediklerime dikkat ederim en sevdiğim yemek mantı en sevdiğim tatlı baklava.

31 mart sinan hakem

ALİ MERMER:Neyse spora dönelim ve sporda şiddet ve yakışık almayan olaylara.İki bölümde cevaplarsan sevinirim.Saha içindeki yakışıksız olaylar ve tribünlerdeki istenmeyen olaylar.Nasıl düzeltilebilir futbolcu gözüyle?

SİNAN ÖZMUSUL:Saha içerisinde futbolcuların birbirlerine saygılı olmaları önleyecektir diye düşünüyorum tribünlerdeki olaylarda ise hakemlerin iyi maç yönettiklerinde taraftarlarında olay çıkartacaklarını sanmıyorum.

ALİ MERMER:Benden bu kadar Sinan teşekkür ederim ve eklemek istediklerini dinlerim tabi.

SİNAN ÖZMUSUL:…..Suskun kaldı Sinan Özmusul,burada,ekleyeceği yok diye düşündük tabi..

31 mart sinan takım

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.