Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPOR SEZONU AÇTI

Süper amatör lig ekiplerimizden Moymulsporda Pazar günü sezonu açtı ve ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Sezon açılışı olacağından bilgimiz vardı ve açılışada çağrılıydık açıkcası.Bizimde çağrılı olduğumuz futbol faaliyetlerine gitmemiz düşünülmez zaten.Gideceğiz Moymula ama bize uzak çare bulmalıyız.Pazar günü evlatlar Nihat ve Mustafa’nın kendi planları var.Bize çare olamayacaklar belli.
Bizim genç arkadaşlarımızdan Tuncay Kara geldi aklıma.Oğlu Osman bu sezon Moymulsporda forma giyecek.Aradık Tuncay’ı,önce abi ben köydeyim işim var yanıtını aldık.Kardeşim tamam da sen Osman’ı götürmeyecek misin Moymula diye ısrarcı olduk.Tabi götüreceğim de kalmam oralarda dedim ya işim var yanıtı geldi gene.Kalma Tuncay,giderken beni falan yerden alıyorsun diye kestirip attık.Sağ olsun kırmadı tabi,yolda Osman Kara ile konuşup bir kez daha hayırlı olsun dedik.Severim ben Osman’ı sessiz sakin bey efendi bir delikanlıdır.Balıklı tesislerinin kapısında indik,sağ ol Tuncay diye.Tuncay hemen kayboldu,bizde Osman’ı ektik hemen.

İlk olarak Hüseyin Topuz arkadaşımızı gördük,ki aynı zamanda tesisler müdürlüğünü yapmakta Moymulsporun.Bir taraftanda yoldaşımızdır sevgili Hüseyin Topuz,sağ olsun nazımızısa çeker.Ayak üstü laflayıp,fotoğraf içinde yardımcı ol dedik de elinden gelenin fazlasını da yaptı.
Biraz ileride başkan Engin Kayacık ve önceki başkan İbrahim Sarızeybek diğer yönetici ve arkadaşları ile muhabbete dalmışlar.Bize de izin var mı diyerek oturduk yanlarına.Futbol muhabbeti keyifliydi,bir ara Sarızeybek başkan,nasıl gazetecesin hani kamera nerde deyince,biz fotoğrafçı değil,hasbelkader yazıyoruz diye geçiştirdik.

Sonrasında futbolcular birer ikişer geldiler ve takımın antrenörü Bülent Ertan hoca.Bütün kadro tamam olunca öncesinde tesislerde bir tanışma toplantısı gerçekleştirdiler kulüp binasında.Sonrasında ver elini antrenman tesisleri.Malum arası biraz var biz bu sezon Moymulspora gelen kaleci İsmail Batur’a balta olduk.Talha Sönmez ve Ahmet Esat Sakarlı ile birlikte.Batur’u tanımayan yoktur zaten,bu sezonda süper amatör oynayalım da artık tamam deme vakti geldi gibi Ali amcam deyince Batur.Oynarsın oynarsın önümüzdeki sezonda BAL oynarsın dedik.
Sonra tesislerde antrenmana başlama öncesi kısa bir konuşma daha Bülent hocadan ve ilk çalışma.Çalışmada Bülent hocaya yardımcı olan Mustafa Kıldıran.Bu sezon kağıt üzerinde iyi transferler yaptı Moymulspor,geçen sezondan kalan önemli isimlerde var.İşte az evvel isimleri geçen,İsmail Batur,Osman Kara,Ahmet Esad Sakarlı ve Talha Sönmez tanıdığımız isimler arasında.Tabi bunların yanında Bekir Yiğit,Muhsin Özçiğdem,Mehmet Emin Büber tanıdığımız ve futbollarını beğendiğimiz isimler.Hepsiyle de kısa kısa lafladık.

Bu arada teknik sorumlu Ahmet Çelik ve genel kaptan Timuçin Danışman yoktu.Dikkatimizi çekti tabi ve sorduk da her ikisinin de acil ve geçerleri mazeretleri var bu nedenle şlk gün takımın   yanında yoktular.
Biz sayın Engin Kayacık ve sayın Hüseyin Hüseyin Topuz ile antrenmanı izledik biraz.Ama aklımızda evde,iki tane torun var,Nihat’ın evlatları.Başkana ben ayrılayım deyince sağ olsun dur ben seni bıraktırırm dedi.Oğlu Alperen evimize kadar bıraktı sağ olsun.
Keyifli bir akşam oldu bizim için.Moymulspora ligde başarılar diliyoruz.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.