Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPOR KULÜP BAŞKANI İBRAHİM SARIZEYBEK

9 Haziran Pazar günü yapılan olağanüstü kongrede tekrar,Moymulspor kulüp başkanlığı görevine getirilen sayın İbrahim Sarızeybek,bir değerlendirme yaptı.

1 Haziran için olağanüstü genel kurul kararı aldığımız tarihte,çoğunluk sağlanamadığı için,9 Haziran 2018 günü yani bugün seçimimizi yapmış bulunmaktayız.Çok az üye katılımı ile gerçekleştirdiğimiz bu seçimde.Yaptıklarımızı ve bundan sonra yapılması gereken işlemleri,kendi aramızda,hoş sohbet içerisinde değerlendirmesini yaptık.Yönetim içerisinde bazı arkadaşların yorulması ile birlikte olağan üstü seçim kararı almamızın nedeni oldu.Yönetim içerisinde 4-5 arkadaşımızın,kişisel sebeblerden dolayı ayrılmak istemesi ve alltan gelen yedek üyelerimizin görüşlerinden dolayı,yönetim kurulunda 5 arkadaşımızı yenileme gereğini duyduk.

Bu kan değişikliği ile samimiyetle gerçekleşti seçim atmosferimiz.Bilançomuz ve bütçemiz onaylandı ve yaklaşık olarak üçyüz bin lira civarında bir tahmini bütçe belirledik.Bununla ilgili olarak da önümüzdeki sezon içinde bizi bu göreve layık gördüler ve devam etmemize karar verdiler arkadaşlarımız.

10 haziran moymul kogre

Şu anda hazırlık içerisinde olduğumuz,balıklımızın,yıllardır,üç ay çalışıp,dokuz ay sportif faaliyetlere aktardığımız kazandığımız parayı yetiştirmeye çalışıyorduk.Yaptığımız çalışmalar ile bu üç aylık zaman dilimini 6-7 aya çıkarma gayreti içerisindeyiz.Balıklımızın aile çay bahçesi içerisinde bulunan üstü kapalı olan bölgelere cam,çerçeve ve doğal gaz yapmak şartıyla,kış sezonunda da hizmet verme amacındayız.Belki çok soğuk havalarda bunu gerçekleştirebilmeyiz ama en azından bu çalışma süresini 9 aya kadar çekebilmenin planlarını yapıyoruz.Çalıştırabilmeyi başarabilirsek burada,üniversite gençliğini ve nezih insanları oturtturmak şartıyla,onlara iyi hizmet sunabilme adına bir takım güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Ancak burası,anıtlar yüksek kuruluna bağlı olduğu için bazı imkanlarımızı ne kadar zorlasak da,proje bazında olması gerektiği için,kısıtlamalı olarak gerçekleştirme zorunda kalıyoruz.Çünkü ilgili kanunu maddeleri bize belirli yerlerde kısıtlamalar getiriyor.Bu sezon 4. ayda maçlar bittikten sonra,balıklımızın her sene yapılması gereken,bir takım bakımları ve tadilatları oluyor.Ama bu yıl,Şaban dede gibi,mülayim dede gibi yerlerin kapanmasından dolayı,burada yoğunluk olacağını düşünerek,başlangıcımızda masa ve sandelye alanları yaptık.Elimizden geldiğince de hizmet bazında boya vs.işlerin düzenlenmesini de gerçekleştiriyoruz.Burada yaklaşık 20 gencimizi de çalıştırıyor ve bir anlamda onlara da sahip çıkmış oluyoruz.

10 haziran moymul erkmen

Moymulsporda yaklaşık üç yıldır başkanlık yapmaktayım.Sportif anlamda amacımız takımımızı elbette iyi yerlere çıkarmak ama tabi ki kendi bütçemiz doğrultusunda.Bu bütçemize istinaden,yapabileceklerimizi yapmaya çalışıyoruz.Gelecek yönetimlere de çok büyük borçlar bırakmamak adına da kendi kişisel zevklerimizi belli yerlerde kısmaya çalışıyoruz.Biz ne T.Linyitsporuz ne de Kütahyasporuz.Birisi il takımı birisi kurum takımı biz hiç bir zaman,onlarla karşı karşıya gelip,kendimizi onlarla aynı ölçüye koymadık.Ama bizler BAL da top oynadığımız zaman Moymul ismini İstanbul’a kadar duyurmaktan da kıvançlıyız.Zor şartlar altında mücadelemizi sürdürdük,zaten bazı arkadaşlarımızın ayrılması bu yüzdendir.BAL da küme düşmedik aslında,sadece statünün azizliğine uğradık.Hiç ezilmedik yendik yenildik ve puan olarak çok da iyi yerdeydik.Kütahyaspor 3,ligden düştüğü için il kotası nedeniyle,Dumlupınar Üniversitesi ile birlikte kümeden düştük.

Bu sezon için amacımız şampiyonluk mu?Hiç bir takım şampiyon olmayacağım diye yola çıkmaz.Ama bu sene bütçemizi genişletmek adına çalışmak istiyoruz.Gelirimizi artırmak adına çalışmak istiyoruz.Çeşitli faaliyetlerimiz var,bu faaliyetlerimizin maddi beklentilerimizi yükselteceğini düşünüyoruz.Umarım söylediklerimi bu sene içerisinde başarabiliriz ve Moymulsporu daha iyi yerlere taşıyabiliriz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.