Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPOR KAZANDI,ALKIŞLAR DURSUN SORGUN’A

Moymulspor,arka arkaya ikinci galibiyetini ADA stadında aldı.Geçtiğimiz hafta,Feriköy deplasmanından üç puanla dönen,Moymulspor bu kez evinde Yeşilköysporu 2-1 malup etmeyi başardı.

Maçın ilk yarısı dengeli ama Moymulsporun kontrolu altında geçti.Her iki taraf adına,kesin net gol pozisyonu var diyemeyiz.Genede kontolunda tuttuğu oyunda,25 lerde Dursun Sorgun’la gplü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi Moymulspor.

İkinci yarı,ilk yarıya göre daha etkiliydi Moymulspor.Karşılğını 66 da gene Dursun Sorgun’un golü ile alıp 2-0 öne geçtiler.Rakip 76 da attığı golle cevap verdi.Golden sonra baskılı gibi göründü Yeşilköyspor.Ancak kaleci Fatih Şimşek başka gole imkan vermedi.Sahada alınan muhteşem galibiyet sonrası futbolcuları ayırıp haksızlık yapmayalım.İyi futbol,galibiyet ve üç puan için hepsini tebrik ediyoruz.

 

4 aralık moymul dursun

Ancak Dursun Sorgu’dan bahsetmezsek,ona haksızlık yapmış oluruz.Sezon başladığında,onbirde pek yer bulamıyordu genç futbolcu.Dokuzuncu haftadan itibaren ilk onbirde yer bulmaya başladı.Yeşilköy maçında ilk yarı sa kanat da oynadı.İkinci yarı önce sol kanatta başladı.Sonra sa kanada geçti gene.Attığı ikinci gol görülmeye değerdi.Kaleci Fatih de,maçın son dakikalarında dikkatli olduğu dört pozisyonda iyi kurtarışlar yaptı.İkisi başta olmak üzere tekrar bütün takımı kutluyoruz.

 

4 aralık moymul güleç

Elbette sayın Erhan Sarıgöl ve yardımcısı sayın Muhittin Başaran’ı da kutluyoruz.Özellikle deneyimli teknik adam,Sarıgöl’ün galibiyette büyük payı olduğunu düşünüyoruz.Biz genede ukalalık yapıp,Moymulsporun iyi bir golcüye ihtiyacı var diyelim.Bu golcü işini hallettiklerinde yolu çok daha açık olacaktır.

 

4 aralık selim

Alışkanlıımız var ya hani,kendi hikayemizi de sıkıştıralım yazımıza.Maça giderken,tam demiryolu civarında,Ali amca geçkalmışsın dedi,İbrahim Vuran.Açıkcası ilk an tanımakta zorlandık,yahu tanıyamadın Dida ben deyince uyandık.Amatör futbolcularımızdan,son olarak Bağlıkspordaydı.Ne yaptın top işlerini,çoktan gözümüze çarpmıyorsun dedik.Bıraktım ben artık deyince,herşeyin hayırlısı diye noktaladık.

Tribünde iki Salih’in arasında kaldık.Biri Salih Vural ki ona hısım deriz genelde.Diğeri Salih Akarsu,eczanede çalışır.Bir taraftan hem eczacının eniştesi,hem çocukluktan arkadaşımız Ali Tüfekçibaşı.Hemen önümüzde gene Osman Kara,bu aralar her maç denk geliyoruz desek yeri.Arada biraz ilerimizde,ayakkabıcı Feti abi.Linyitsporun skorunu verdik an be an.

 

4 aralık ben salih

Maça girerken,sevgili Ahmet ERDİNÇ ve Burhan Zorba ile iki laf ettik tabi.Sayın Erdinç,abi Moymul kazanacak bugün ondan geldim dedi,malum olmuş demek kendisine.Devre arasında,konu T.linyitspordan açılıncada,ben sözümün arkasındayım dedi.Nerdeyse üç hafta önce,Linyitspor ilk yarı sonuna kadar,bütün maçlarını kaybetse bile düşmez demişti.Onu hatırlatmış oldu,İnşallah dediği çıkar.

Moymulspor taraftarını da kutlayalım.İyi ve centilmence maç izliyorlar bu sezon.Maç sonunda stad hoparlerinden yükselen erik dalı gevrektir türküsüyle,taraftar tribünde,futbolcu saha içinde,galibiyet sevincini yaşadı.HAKLARIDIR.

 

27 kasım sarıgöl

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.