Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

MOYMULSPOR KAPTANLARI BURUK

BAL temsilcilerimizden Moymulspor,son maçlarında deplasmanda Kaynaşlı Belediyespora 2-0 mağlup oldu.Maç sonunda rakip taraftarlarca çirkin olaylara sebebiyet verildiği bilgisini edindik.Maç hakkında Moymulspor kaptanları İsmail Bayram ve Selim Açıkbaş’ın düşüncelerini aldık.

İSMAİL BAYRAM: Açıkca söyleyeyim baştan,biz Moymulspor olarak bu maçta iyi oynayamadık.Hakem kötü bir yönetim gösterdi ama bunu yenilgimize kılıf olsun diye söylemiyorum.

Esas dile getirmek istediğim konu maç sonundaki olaylardır.Maç biter bitmez,önce rakip futbolcular,üstümüze gelerek,sözlü ve fiili saldırıda bulundular.Sonrasında Kaynaşlı Belediyespor taraftarları da sahaya girdi.Sahada ki emniyet güçleri de taraflı davrandı diye düşünüyorum.Moymulspor takımına yapılan saldırıyı önlemek için pek istekli görünmediler.Biz sahalarda bu tür çirkin olayları görmek istemeyen bir camiayız,kınıyorum rakibimizi diyerek noktalayayım.

 

10 ekim nurettin

SELİM AÇIKBAŞ:Bende İsmail arkadaşıma katılıyorum.Biz belki oynadığımız futbolla yenilgiyi hak ettik ancak saha içerisindeki centilmen ve temiz futbolumuzla,maç sonu olaylarını hak etmedik.Bu tür olaylar futbola yakışmıyor.

Maç esnasında dizime darbe aldım.Kötü bir darbe oldu,ama maç sıcaklığı ile farkına varamamışım.Devam ettim ve 90 dakikayı bitirdim,ancak maçtan bir saat sonra sakatlığımın ciddiyetinin ayırdına vardım.Bugün MR çekildim sonuçları belli olunca duruma bakacağız.

Oynadığımız maçlar geride kaldı.Şimdi ADA stadında oynayacağımız Çengölköy maçına odaklanacağız.Rakip kağıt üzerinde iyi gibi görünsede,bizde kazanmak zorundayız ve sahaya kazanmak için çıkacağız.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.