Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

MOYMULSPOR HER ANLAMDA GÜZEL

Dakikalar 60 civarındaydı ve Moymulspor 3-0 öndeydi,herkes keyifli ve neşeliydi,futbolcusu da taraftarı da.Ve taraftar İsmail Bayram tezahuratına başladı,Sarıgöl hoca(ki kafasında da vardı sanırım kaptan)uzatmadı aldı efsane kaptanı oyuna.Daha önceleri de yazdık fazla uzatmayacağız,Moymulsporda geçirdiği yıllar itibarıyla efsane lakabını hak ediyor İsmail Bayram.Bunun karşılığını da taraftarından alıyor diye düşünüyoruz.Yerine girdiği oyuncu Onurcan Şenkartal’dı,ki Onurcan erken dakikada attığı golle maçın kilidini alan isim olmuştu.Kah maça başladığı sağ kanatta,kah oyun içerisinde geçtiği sol kanatta takımı adına olumlu işler yaptığını düşünüyoruz.Tercih elbette sayın Sarıgöl’ün ama,Onurcan Şenkartal yerine değişik tercihlerde de bulunabilirdi.

 

2 ekim moymul onurcan 112 ekim moymul dursun 11

Açıkcası Moymulsporu takım halinde çok beğendik bu maçta.Maçın ilk 8 dakikasında da 2-0 lık üstünlüğü yakalayınca,takım olarak kendilerine güvenleri de arttı doğal olarak.Ahmet Seyliğli’ye çok iş düşmese de kalesinde güven verdi bu maçta.Sarıgöl hoca iyi bir defans hattı oluşturmuş.Geçen yıldan tanıdığımız kaptan Selim Açıkbaş,yılların deneyimi,geride takımın bel kemiği.Bu yıl gelen Cihat Öztürk’lede mükemmel uyum sağladılar diyebiliriz.Orta sahada bir başka deneyimli Hüseyin Güleç,bu maçta bir maestronun oynaması gerektiği gibi oynadı.Güzel ve etkili futbolunu ikinci yarıda attığı muhteşem golle süslemesi de ayrı bir güzellik oldu.

Neyse takımdaki futbolcuların hepsini saymaya kalkmayalım.İlk onbirde başlayan,sonradan oyuna giren,bu maç için kadroda yer alamayan bütün Moymulspor futbolcularını bütün içtenliğimizle tebrik ediyoruz.Sahada ki centilmen futbolları içinde ayrıca kutluyoruz.Elbette,teknik direktör sayın Erhan Sarıgöl’ü ve yardımcısı Muhittin Başaran’ı da tebrik ediyoruz.Zaten biz Sarıgöl hocayı uzun bir zamandan beri tanırız.Futbol bilgisine,inanır ve güveniriz,Moymulsporun başında daha güzel işler yapacağını da tahmin edebiliyoruz.

 

2 ekim selim 152 ekim moymul dursun 11

Moymulspor taraftarını da tebrik ediyoruz,iki maçtır centilmence takımlarını destekliyorlar.Açıkcası şaşırıyorum da biraz,geçmişte daha agresif bir tutum içerisindeydiler,bir anda agresif görüntülerinden sıyrılmaları,futbol adına,spor adına güzel elbette.Hem Moymulspor takımının,hem taraftarlarını sezon boyu bu çizgide kalmaları da bizim umudumuzdur.Tabi bu görüntülerin çizilmesinde Moymulspor kulüp başkanı sayın İbrahim Sarızeybek ve yönetici arkadaşlarının katkısının olduğu da gözlerden kaçırılmamalıdır.

 

2 ekim moymul bayram2 ekim moymul güleç 13

Şimdi bakınız biz taraftarız ve tribünlerde maç izlemek bize daha cazip geliyor.İstesek BAL maçlarında saha içine girebiliriz,bunun yöntemi var.Ama tercih etmiyoruz,çünkü saha içinde taraftar gibi maçın heyecanını yaşayamazsın.Tribün hikayesine neden getirdik sözü,hemen çok yakınında oturduğumuz protokol tribününe getirmek için.Protokol tribünlerine baktığımda,Moymulspor bu ilçenin anadan öksüz,babadan yetim çocuğu gibi geldi bana.Tavşanlı’mın hiç bir yetkilisi yok ya da ben göremedim.Şimdi bakınız bizim ikilik çıkarmak gibi de bir derdimiz yok,üstelik de Tavşanlı Linyitsporluyuz.Ama Moymulsporda Tavşanlı takımıdır,bizim takımımızdır,yetkililerimizce hak ettiği ilgiyi görmelidir.

 

2 ekim moymul sarıgöl2 ekim moymul dumlu

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.