Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPOR HAZIRLIK MAÇLARINI SÜRDÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezon,BAL ligine biraz da statünün azizliği nedeni ile veda eden Moymulspor,hazırlık maçlarını sürdürüyor.Bu sezon süper amatör ligde Tavşanlı’yı temsil edecek takımlarımızdan olan Moymulspor,iddialı bir kadro oluşturdu.

Kütahyaspor ile yaptığı hazırlık maçından sonra,gene bir BAL takımı olan Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile ada stadında bir hazırlık maçı oynadı.

2 eylül üniversite

Genel olarak dengeli geçen bir maç oldu ve ilk yarı golsüz sonuçlandı.İkinci yarı Esk.Anadolu Üniversitesinin Metin Mumcu ve Musa Bangora’nın gollerine,Mehmet Topçu ile karşılık verdi ve maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

2 eylül moymul bşkn

Geçmiş dönemlerde de Moymulsporda görev yapan İlker Özüsözlü,bu sezon takımın teknik direktörlüğünü yapıyor.İlker hocanın maçın ilk yarısında kaptan Selim Açıkbaşı,orta sahada görevlendirmesi,bizce hocanın arayış içerisinde olduğunu gösteriyor.Bu arayışa bir başka örnek olarak da,ileride önce M.Emin Büber’i,ikinci yarıda Mehmet Topçu’yu oynatmasını göstermek mümkün.

2 eylül büber

Maç sporseverlerin ve amatör futbola gönül verenlerinde ilgisini çekti.T.Linyitspor teknik direktörü Erhan Sarıgöl ve kaleci antrenörü Fatih Mumcu maçı birlikte izlediler.Keza Fatih Akdemir hocada izleyiciler arasındaydı.Tepeciksporla anlaştığını bugün öğrendiğimiz Yücel Tosun,Mehmet Erdal,Serkan Duymuş ve R.Tamer Kıran kısa kısa lafladığımız teknik adamlar.Sevgili Mehmet Erdal’a takılmaya devam ediyoruz hocam hala boştasın diye.Tabi yanında ağabeyi gene her zaman ki gibi yanında,Erhan Erdal.

2 eylül zenci

Amatör futbolcularımızda maça ilgi göstermiş.Hakan Demir mesela severiz kendisini,ne o artık telefonlarımıza da çıkmıyorsun diye takıldık kendisine.Hasan Özkul da yanında bak hiç ona sormadık,anlaştın mı bir takımla diye.Hidayet Gülsoy bir ara Cihat Akcan’la yan yana gözümüze takıldı.Tavşanlı Gençlikte gene bu sezon deneyimli futbolculardan Hidayet.

Beş dakika falan da erken ayrıldık maçtan.R.Tamer Kıran’la birlikte,karakovaya yollandık.

2 eylül sarıgöl mumcu

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.