Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPOR DOMANİÇ BÖĞÜRTLENLERİ

Malum salgın dönemi hala sürüyor,bu ortamda uzun bir süreden beri karakovaya uğramıyorduk.Geçtiğimiz Cumartesi günü karakova Sabri Yavuz Okyay sahasında Moymulspor ile Domaniç Böğürtlenleri arasında alt yapıya yönelik maç olduğu bilgisini alınca gidip izleyelim dedik.Hem uzun bir süre sonra karakovayı görmüş oluruz hem futbolun içindeki arkadaşlarımızla görüşmüş oluruz.

Moymulspor ile Domaniç Böğürtlenleri U11 İLE U14 takımlarından karma oluşturmuşlar.Maçı öyle yaptılar ve tam saha oynadılar.U11 yaş grubunu tam sahada oynatmak pek doğru değil gibi gelir bize peşin peşin yazmış olalım.Maçın hakemliğini uzun sürediğimiz tanıdığımız Tahsin Ersoy yönetti.Güzel maç oldu Domaniç Böğürtlenleri Moymulspora göre daha uzun birlikte çalışıyor.Bu maça da yansıdı ve maçı kazandılar.
Domaniç Böğürtlenlerini Davut Tanrıkulu çalıştırıyor.Akıncılarsporda futbol oynuyor bir taraftan da bu nedenle epeydir tanırım kendisini de.Devam mı gene Akıncılarsporda diye sordum,öyle olacak yanıtını aldık.Her nedense hoca kim olacak sorusunu da sorduk Davut’ada ne bileyim ben  cevabı geldi.

Moymulsporda alt yapı sorumluluğuna Mustafa Kıldıran gelmiş.Bir ay olmuş geleli hiç kulağıma çalınmamıştı.Yaklaşık bir ay oldu abi dedi hem alt yapı sorumlusuyum hem alt yapıyı çalıştıracağım dedi.Hayırlı olsun demek düştü tabi bize.Geleceğimizi biliyordu Mustafa Kıldıran.Sana uzaklardan selam da getirdim dedi.A.selam dedik ve tahmin ettik tabi ağabeyi Yalçın Kıldıran selam gönderen.Tavşanlımızın yetişdirdiği en önemli futbolcu ve futbol adamı bize göre sevgili Yalçın Kıldıran.Çok sık olmasa da ara sıra ararım kendisini.Bu arada Zeki Ekiz de Akıncılarspordan ayrılıp Moymulsporda çalışmaya başlamış.Malzemecilik yapar Zeki futbolumuzun gerçek emekçilerini her zaman sevmişimdir.

Müsabaka başlamadan da Moymulsporun genel kaptanı Timuçin danışman ve ilçe spor müdürlüğü antrenörlerinde Yücel Tosun ile tatlı bir amatör futbol muhabbeti oldu doğrusu.Yücel hoca amatör futbolumuz için doğru tesbitler yapar her zaman.Kendisi ile sohbetlerimiz bana da ışık tutuyor doğrusu.Yücel hocayı Kütahya il spor müdürlüğünde görev yaptığı zamandan tanırım.Arada R.Tamer Kıran’ında kulaklarını çınlattık.
Genel kaptan Timuçin Danışman ile Moymulspor A takımını da konuştuk alt yapısını da.Süper amatör ligde bu sezon iddialı olacaklarını söyleyebilirim bu konuşmaya dayanarak.Dahası bu konuşmalarımızı ayrı bir yazı da dile getireceğiz.Timuçin Danışman’a özellikle teşekkür ederim müsabaka sürecinde gösterdiği yakın ilgi ve yardımları için.Müsabaka sona erip ayrılış zamanı geldiğinde evimize kadar da bırakmak zahmetine katlandı diyerek noktalayalım.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.