Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPOR 5 ÖZEL İDARE KÖY HZM. 0

MOYMULSPOR:12)Ömer Bedri Sevi 2)Ümit Demir 3)Ünal Kör 4)Sinan Özmusul 5)Selim Açıkbaş 6)Emre Sarı 7)Mehmet Emin Büber) 8)Mustafa Yaşar Türker 9)Mehmet Topçu 10)Bekir Yiğit 17)Adnan Tekin YEDEK OYUNCULAR:1)İsmail Sönmez 13)Mehmet Serkan Özçam 14)Samet Çamlı 15)Barkın Aslan 16)Semih Can Köse 11)Zeyd Arif Dağdelen 18)Can Gezer

TEKNİK SORUMLU:İlker Özlüsoylu

30 eylül moymul büber

ÖZEL İDARE KÖY HİZMETLERİSPOR:1)Fatih Mehmet Kara 2)Rıfat Yılmaz1 13)Şerif Ayyıldız 5)Adem Berk Acet 7)Bekir Bekler 3)Enes Ener 6)Ercan Aygün 21)Cahit Volkan Öztürk 11)Eyüp Ensar Durmaz 17)Gürkan Özer 10)Baha Abaslıoğlu YEDEK OYUNCULAR:12)Hüseyin Özen 14) Gökhan Sapak 8)Aliihsan Karakurt 15) Emirhan Şaşmaz 16) Muharrem Öztürk

YÖNETİCİ:Murat Korkmaz

30 eylül özel rıfat

Bu sezon süper amatör lige iddialı hazırlanan Moymulspor,karakovada Özel İdare Köy Hizmetlerisporu ağırladı.Maçın ilk dakikalarından itibaren kontrolu eline aldı Moymulspor ve maç boyu aynı ciddiyetle oynadı.

İlk yarının tamamını neredeyse rakip alanda oynayan Moymulspor,33. dakikada Adnan Tekin ve 45.dakikada Sinan Özmusul’un golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da değişen yoktu,oyunun kontrolu gene Moymulsporun elindeydi.Geri dörtlüde kaptan Selim Açıkbaş,orta sahada Bekir Yiğit oyuna ağırlıklarını koyan futbolcular oldular.

30 eylül moymul hakem

50 de Bekir Yiğit,59 da Ünal Kör ve 75 de  Samet Çamlı farklı skoru getiren gollerin sahibi oldular.56. dakikada Mehmet Emin Büber’in şutu üst direkten dışarı çıktı.Mehmet Topçu’nun yerine,Can Gezer ve Mehmet Emin Büber’in yerine Samet Çamlı oyuna giren futbolculardı.

30 eylül ali okçu celal

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.