Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPOR 0 ALTINTAŞ BELEDİYEGENÇLİKSPOR 3

MOYMULSPOR:OKAN YILMAZ-FURKAN BAŞKÖY-TAHSİN YURTÇU-DAVUT TANRIKULU-HİDAYET GÜLSOY-TOLGA CAN DEMİR-MEHMET EMİN BÜBER-ŞABAN TETİK-RAMAZAN ULUTAŞ-ENES MURAT BEDİR-EMRE AKDAĞ YEDEK OYUNCULAR:OĞUZHAN MAZI-İSMAİL EMEKSİZ-TALHA ÖZTÜRK-ALAADDİN FURKAN KISA-MUSTAFA ŞENGÜN-İBRAHİM TALHA YILMAZ-YUSUF GÜNDOĞMUŞ-İSMAİL BAYRAM-İSMAİL BATUR
Teknik sorumlu : MUHİTTİN BAŞARAN

ALTINTAŞ BELEDİYE GENÇLİKSPOR:EMRE GÜNER-GALİP GÜN-SEFA ELİTAŞ-OĞUZHAN BAL-ÖMER FARUK AKKOÇ-KORAY TURAL-TUNCAY ÇUHACI-İSMAİL KORBA-ŞENOL ASLAN-EREN YILDIRAN-BUĞRA ATAKAN SOYAY YEDEK OYUNCULAR:ŞABAN ŞAHİN-KERİM GÜL-İHSAN CAN DURSUN-SAİD BATI-OĞUZHAN UĞUR-KADİR GÜN-MUSTAFA FURKAN ŞAHİN
Antrenör :BÜLENT ERTAN

Süper amatör ligimizde karakova S.tevfik Okyavuz sahasında Moymulsporun konuğu Altıntaş Belediyespordu.
Müsabakanın basşlangıcında Moymulspor 23 puanla beşinci sırada,Altıntaş Belediygençlikspor onbir puanla dokuzuncu sırada yer alıyordu.
Maçın favorisi olarak özellikle Tavşanlı’lı sporseverler Moymulsporu favori olarak görseler de maç sonunda Altıntaş Belediye Gençlikspor 3-0 kazanan taraf oldu.
Maç boyu oyunun kontrolunu elinde tuttu misafir takım.Hatlar arasındaki bağlantıları ve hazırlık ve hücum paslaşmalarında etkili bir oyun ortaya koydular.
Maçın ilk yarısında önce Eren Yıldıran ile 1-0 öne geçti.Sonrasında Buğra Atakan Soyay ile 2-0 ı yakaladı.
Bu sonuç aynı zamanda ilk yarı skoru oldu.
Moymulspor teknik sorumlusu ikinci yarıya gol yollarında etkili son iki transferi ile başladı.İbrahim Talha Yılmaz ve Yusuf Gündoğmuş.
İkinci yarı Moymulspor daha etkili başlasa da aradığı golü bulamadı.VeAltıntaş Belediye Gençlikspor Buğra Atakan Soyay ile bir gol daha bularak skoru 3-0 a taşıdı.Üçüncü golden sonra Altıntaş Belediye Gençliksporun Koray Tural ile bulduğu dördüncü gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.
Maçın son bölümünde her iki taraf futbolcuları arasında çıkan gerginlik,Altıntaş Belediye Gençliksporlu Tuncay Çuhacı’nın kırmızı kartla oyun dışında kalmasına sebeb oldu.
90 dakika konuk Altıntaş Belediye Gençliksporun 3-0 galibiyeti ile son buldu.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.