Spor Haberleri

MİNİK KRAMPONLAR SAHAYA İNDİ

U-10 ve U-11 yaş gruplarındaki geleceğin futbol yıldız adayları “Minik Kramponlar Ligi’nde” tecrübe kazanacaklar.
Belediye Kütahyaspor ve Kütahya Altınordu Futbol Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği “Minik Kramponlar Ligi” bugün Asım Alkış Stadı’nda oynanan maçlarla başladı.
Belediye Kütahyaspor, Kütahya Altınordu Futbol Okulu, Tavşanlı Güney Erdem Futbol Akademisi, Eskişehirspor ve Afyon Sara Spor’un katıldığı turnuvada yeni sezon öncesi tecrübe kazanacak olan futbolcular, bir birinden heyacanlı geçen maçlarda tüm hünerlerini sergilediler.
ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK
Belediye Kütahyaspor Alt Yapı Koordinatörü Ayhan Yaman, Minik Kramponlar Ligi maçlarının U-10 ve U-11 yaş gruplarındaki sporcuların gelişimlerine katkı sağlayıp tecrübe kazandıracağını ifade ederek “Belediye Kütahyaspor ve Kütahya Altınordu Futbol Okulu’nun birlikte düzenlediği bu turnuvanın verimli geçeceğini düşünüyoruz. Tavşanlı, Eskişehir ve Afyonkarahisar’dan katılan değerli kulüplerle birlikte turnuvanın Kütahya ayağını Asım Alkış Stadı’nda oynanan maçlarla tamamladık. Deplasmanda oynanacak maçlarla turnuva devam edecek. Bu yaş gruplarındaki sporcularımıza bir yılda 70 maç oynatmayı hedefliyoruz. Düzenlediğimiz turnuvaya katılan kulüplerimize teşekkür eder, tüm çocuklarımıza başarılar dilerim” dedi.
SKOR ÖNEMLİ DEĞİL, KUPA YOK
Alt yapıya verdiği desteklerle bölge futboluna katkı sağlayan Tavşanlı Güney Erdem Futbol Akademisi Antrenörü Güney Erdem, Minik Kramponlar Liginin kurulma amacının çocukların gelişimine katkı sağlamak olduğunu belirterek ” Pandemi dolayısıyla uzun bir süre futboldan uzak kalmak zorunda kalan çocuklarımız tekrar yeşil sahalara döndü.
U-10 ve U-11 yaş gruplarındaki çocuklarımızı kendi liglerine hazırlıyoruz. Maçlarda skorların hiç bir önemi yok, bu turnuva sonunda kupada verilmeyecek. Çocuklarımıza centilmenliği, spor ahlakını ve yarışmacı ruhunu aşılayıp tecrübe kazandırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı. 

Exit mobile version